|
Czemu sie muli 1.1??? |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-01-08, 22:51
|
|
|
| cze!niedawno kupilem traba 1.1 wczesniej mialem 601 to co na fotce!z moim nowym nabytkiem bylem juz 2 razy na regulacj gaznika!bo podczas delikatnego przyspieszania muli sie , gdy mu sie przycisnie wtedy idzie,wczesniej nim szarapalo ale fachowcy zrobili i teraz sie muli!wymienilem juz kopulke ,palec rozdzielacza ,swiece,przewody WN,filterek paliwowy termoastat bo tez siadl,powiedzieli ze do wymiany jest jakas podcisnieniowka w gazniku ale to od ssania wiec nie powinno miec na to wplywu,a moim zdaniem ssanie dziala dobrze!!Czy ktos wie jaka moze byc przyczyna,maly poziom paliwa na plywaku czy co?ja juz nie mam pojecia!pojade jeszcze do nich i niech robia az dobrze nie bedzie!mialem 601 i tez mialem problemy z gaznikiem ale sam dawalem sobie rade , ale tu wole nie ingerowac!!pomocy i dzieki za wszystkie rady!!!pozdro |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-01-09, 00:32
|
|
|
hmm ... mojego tez muli a do tego za duzo pali ...
chociaz troche pomogla (z muleniem) wymiana kopulki i palca ... chyba nowe lozyska trzeba bedzie sprawic ... :(
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-01-09, 14:37
|
|
|
| eee!!!jakie lozyska??o czym ty do mnie rozmawiasz!!?????pozdro |
|
|
|
 |
Goodstuff
Gość
|
Wysłany: 2004-01-09, 17:54
|
|
|
Poszukaj w wątku "[T1.1] - najbardziej zamulony trabi"
pozDDro |
|
|
|
 |
Krzysztof Biliński
Gość
|
Wysłany: 2004-01-10, 00:04
|
|
|
| Ja zmieniłem wydech i wszystko jest oki a wcześnicej strasznie mi zmulał pozatym zalewam mu raz na jakiś czas Pb 98 pozatym przesmaruj sobie linkę sprzęgła i gazu!!! Pozdrowionka Krzychy(Morfeusz) |
|
|
|
 |
picek
Gość
|
Wysłany: 2004-01-10, 20:14
|
|
|
| Miałem podobne problemy. W Częstochowie nie znalazłem dobrych fachowców od tego gaźnika. Polecam firmę Stan Pol z Dąbrowy Górniczej. Wyregulowali mi gaźnik i jeździ bez zarzutów. |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-01-11, 21:04
|
|
|
| przy regulacji gażnika podstawową czynnością (podobno) jest uzupełnienie poziomu paliwa w pływaku. U mnie "fachowiec" nie zadbał o to i musiałem jeszcze raz gażnik robic, gdy drugi pan mechanik uzupełni.ł płyn to było o niebo lepiej. Miałem te same objawy co Ty (a raczej trabi) i podobnie w elektryke zainwestowałem tzn . WN, palec itd i różnica jest.Najlepij skontaktuj się z kims kto kiedyś robił(rób robi) zawodowo traby i napewno sie na tym zna |
|
|
|
 |
|
|