Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
sorry że nękam(rejestracja+OC+DUŻY PROBLEM!!!)
Autor Wiadomość
macq
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 11:13   

Chodzi Ci pewnie o przegląd? Po co Ci jeśli trab nie jest w stanie "zdać egzamin" normalnie?

tamlinek
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 11:47   

On jest w stanie zdać i to na 99%, problem w tym, że nie jestem z Wawy, wysłałem już na Dln. Śląsk-do siebie, rejestrację i dow. rejestracyjny, żeby mamuśka załatwiła mi przerejestrowanie. Wyszło, że bez przeglądu nie da rady. Mamuśka odesłała mi dow. rej., bez talic. Nawet jak odeśle mi tablice, to nie chcę jeżdzić bez przeglądu....

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 12:44   

Trochę sie pogubiłeś w tym rozumowaniu - jak chcesz nie jadąc samochodem zrobić przegląd tego auta? Wsiadasz i jedziesz do najbliższej stacji diagnostycznej uprawnionej do robienia przeglądów -jak już bedziesz miał przegląd to wtedy rejestracja. Nie zapomnij o OC.

macq
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 15:45   

przejedź po prostu do stacji uważając na niebieskich, albo weź na hol

tamlinek
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 16:33   

Ehh...chodziło mi poprostu o to, że idę do stacji diagnostycznej, ładnie się usmiecham, płacę za przegląd, dostaję pieczątkę do dowodu rejestracyjnego, płacę i grzecznie sobie idę:D. A trabi stoi pod domkiem i czeka na nowe tablice...

macq
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 19:22   

Też tak bym chcial.....

tamlinek
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 21:09   

Najlepsze jest to, że pewnie mi się uda, ale muszę poczekać półtora tygodnia, bo qmpel musi z wakacji wrócić...:D

tamlinek
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 22:48   

Poprostu chciałem to wczesniej mieć za sobą...

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-19, 23:23   

Nie najlepsze a najgorsze...:(

tamlinek
Gość
Wysłany: 2005-07-20, 01:09   

No dobra...to chyba mnie przekonaliście. Teraz trzeba będzie do mamuśki dzwonić, żeby mi z powrotem tablice przesłała:P. A czemu mi sie do przeglądu nie spieszy...Tydzień po kupnie był w pewnym sensie na przeglądzie, wszystko mu obejrzeli, nasmarowali i wyszło, że jest cacy, tylko ma przecieki z podwozia, ale nic poważnego. Hamule, zawieszenie itd, alles gut. I głupi byłem, bo w trakcie rozmowy z gościem wypaliłem, że wpadnę po pieczątkę, jak już nowy dow. rejestr. będę miał, choć mógł mi w starym wbić...a z tą rejestracją tak mi się "przedłużyło", że gość, z którym gadałem, wylądował na urlopie, wraca w drugiej połowie sierpnia, ja nie mam przeglądu, a inny, który go zastępuje, chce mojemu trabikowi jeszcze raz pod spódnice zaglądać i ew. wtedy przegląd mu wbić. Wiąże się to oczywiście z posiadaniem tablic i wyjazdem do gościa. Szczerze mówiąc nie chce mi się:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi