Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Ogrzewana tylna szyba
Autor Wiadomość
Heniu Portier
Gość
Wysłany: 2004-01-13, 04:59   

kabelek...i przekaznik ;-)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-01-13, 08:45   

przekaznik

w oryginale nie bylo ;))))
(ale warto dac...)

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-01-13, 17:37   

nie trzeba tego niegdzie pod aku podpinac? skad to bedzie mialo prad?

Zbyszek 601delux
Gość
Wysłany: 2004-01-13, 19:34   

Najlepiej przez pstryczek i jakis bezpiecznik z akumulatora

S de Luxe
Gość
Wysłany: 2004-01-13, 20:58   

Myślę że powinno być pod 7 bezpiecznik - ten co kierunki, wsteczny itp. (a właściwie przed ten bezpiecznik, ale zabezpieczyć instalację nowym bezpiecznikiem), żeby nie wyczerpać akusa jakby przez przypadek zostawić włączony pstryczek na postoju.

Toudy
Gość
Wysłany: 2004-01-14, 10:23   

to ty byles w Rokietnicy :) dopiero ciebie poznalem po opisie :P

S de Luxe
Gość
Wysłany: 2004-01-14, 13:41   

No pewnie że ja :). W lipcu też będę,tylko będzie w tym samym miejscu w Rokietnicy, czy w Poznaniu?
A wracając do szyb, czy są duże problemy z oklejeniem ogrzewanej szyby folią? Bo tam są te samczyki pod które się podłancza kabelki, więc pewnie trzeba umiejętnie rozciąć folię? Chcę u mnie wstawić szybę ogrzewaną przyciemnioną folią i nie chcę spartolić.

Zbyszek 601delux
Gość
Wysłany: 2004-01-14, 13:45   

Przede wszystkim wyciagnij szybe z samochodu. Do naklejania folii uzyj duzo wody i duzo plynu do naczyn. Wszystko musi plywac, dopiero wtedy dobrze ustawisz folie, i nic ci sie nie pozagina. przyciemnianie szyb na samochodzie to wg mnie pomylka

Sebastian Majda
Gość
Wysłany: 2004-01-14, 14:29   

Czy w sprawie brakującej blaszki styku ogrzewania tylnej szyby, do której podłącza się kabelkiem zasilanie mam iść na giełdę?
Jak ktoś taki ma, to niech przylepi go do widokówki i wyśle do mnie za zaliczeniem pocztowym.

wnuk
Gość
Wysłany: 2004-01-14, 15:25   

a ja wiem gdzie sa szyby grzane do zwyklego i combi,a jak sie oglaszalem to nikt nie chcial.Zalujcie.Moze jeszcze sa ale teraz to ja nie mam na to glowy.Moze wam pomoga chlopaki z belchatowa bo to w piotrkowie tryb.PozDDRawiam

Grzegorz Zalewski
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 07:35   

heheheh no tak murzynowo :) dokladne miejsce jeszcze nie wyznaczone ale damy znac

olowaty
Gość
Wysłany: 2004-01-16, 08:55   

tak szybe mozna kupic bez problemu ale to duzo kosztuje nie bede na forum reklamował firm ale napisz maila to dopisze dzie mozna kupic! a ha! szybe najlepiej naprawic klejem przewodzącym super efekt robiłem tak mercu 115 i działa jusz 3 lata

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-01-16, 21:18   

W przedświątecznym numerze Auto Świata jest coś napisane o naprawie ścieżek. Rozpisali się tam dość długo ale z całego artykółu wynika że:
1. Jeśli ubytek jest mały to można usunąć go lakierem na bazie srebra dostępnym w sklepach motoryzacyjnych
2. jeśli ubytek jest większy to powinno się skorzystać z pomocy fachowca. Koszt naprawy jednej przerwy to 5-7zł, jednak nie więcej niz 50zł za całą szybę.

picek
Gość
Wysłany: 2004-01-18, 00:52   

Czy ten artykuł o naprawie ścieżek w Auto Świecie jest też w wersji internetowej? Jeśli tak to podaj jego bezpośredni adres.

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-01-18, 19:38   

Chyba nie ma, bo to była odpowiedź na list czytelnika. Ale nic sensownego poza tym co wypisałem wyżej tam nie napisali.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi