|
Ogrzewana tylna szyba |
| Autor |
Wiadomość |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2004-01-13, 04:59
|
|
|
kabelek...i przekaznik |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-01-13, 08:45
|
|
|
przekaznik
w oryginale nie bylo ;))))
(ale warto dac...) |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2004-01-13, 17:37
|
|
|
| nie trzeba tego niegdzie pod aku podpinac? skad to bedzie mialo prad? |
|
|
|
 |
Zbyszek 601delux
Gość
|
Wysłany: 2004-01-13, 19:34
|
|
|
| Najlepiej przez pstryczek i jakis bezpiecznik z akumulatora |
|
|
|
 |
S de Luxe
Gość
|
Wysłany: 2004-01-13, 20:58
|
|
|
| Myślę że powinno być pod 7 bezpiecznik - ten co kierunki, wsteczny itp. (a właściwie przed ten bezpiecznik, ale zabezpieczyć instalację nowym bezpiecznikiem), żeby nie wyczerpać akusa jakby przez przypadek zostawić włączony pstryczek na postoju. |
|
|
|
 |
Toudy
Gość
|
Wysłany: 2004-01-14, 10:23
|
|
|
| to ty byles w Rokietnicy :) dopiero ciebie poznalem po opisie :P |
|
|
|
 |
S de Luxe
Gość
|
Wysłany: 2004-01-14, 13:41
|
|
|
No pewnie że ja :). W lipcu też będę,tylko będzie w tym samym miejscu w Rokietnicy, czy w Poznaniu?
A wracając do szyb, czy są duże problemy z oklejeniem ogrzewanej szyby folią? Bo tam są te samczyki pod które się podłancza kabelki, więc pewnie trzeba umiejętnie rozciąć folię? Chcę u mnie wstawić szybę ogrzewaną przyciemnioną folią i nie chcę spartolić. |
|
|
|
 |
Zbyszek 601delux
Gość
|
Wysłany: 2004-01-14, 13:45
|
|
|
| Przede wszystkim wyciagnij szybe z samochodu. Do naklejania folii uzyj duzo wody i duzo plynu do naczyn. Wszystko musi plywac, dopiero wtedy dobrze ustawisz folie, i nic ci sie nie pozagina. przyciemnianie szyb na samochodzie to wg mnie pomylka |
|
|
|
 |
Sebastian Majda
Gość
|
Wysłany: 2004-01-14, 14:29
|
|
|
Czy w sprawie brakującej blaszki styku ogrzewania tylnej szyby, do której podłącza się kabelkiem zasilanie mam iść na giełdę?
Jak ktoś taki ma, to niech przylepi go do widokówki i wyśle do mnie za zaliczeniem pocztowym. |
|
|
|
 |
wnuk
Gość
|
Wysłany: 2004-01-14, 15:25
|
|
|
| a ja wiem gdzie sa szyby grzane do zwyklego i combi,a jak sie oglaszalem to nikt nie chcial.Zalujcie.Moze jeszcze sa ale teraz to ja nie mam na to glowy.Moze wam pomoga chlopaki z belchatowa bo to w piotrkowie tryb.PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Grzegorz Zalewski
Gość
|
Wysłany: 2004-01-15, 07:35
|
|
|
| heheheh no tak murzynowo :) dokladne miejsce jeszcze nie wyznaczone ale damy znac |
|
|
|
 |
olowaty
Gość
|
Wysłany: 2004-01-16, 08:55
|
|
|
| tak szybe mozna kupic bez problemu ale to duzo kosztuje nie bede na forum reklamował firm ale napisz maila to dopisze dzie mozna kupic! a ha! szybe najlepiej naprawic klejem przewodzącym super efekt robiłem tak mercu 115 i działa jusz 3 lata |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-01-16, 21:18
|
|
|
W przedświątecznym numerze Auto Świata jest coś napisane o naprawie ścieżek. Rozpisali się tam dość długo ale z całego artykółu wynika że:
1. Jeśli ubytek jest mały to można usunąć go lakierem na bazie srebra dostępnym w sklepach motoryzacyjnych
2. jeśli ubytek jest większy to powinno się skorzystać z pomocy fachowca. Koszt naprawy jednej przerwy to 5-7zł, jednak nie więcej niz 50zł za całą szybę. |
|
|
|
 |
picek
Gość
|
Wysłany: 2004-01-18, 00:52
|
|
|
| Czy ten artykuł o naprawie ścieżek w Auto Świecie jest też w wersji internetowej? Jeśli tak to podaj jego bezpośredni adres. |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-01-18, 19:38
|
|
|
| Chyba nie ma, bo to była odpowiedź na list czytelnika. Ale nic sensownego poza tym co wypisałem wyżej tam nie napisali. |
|
|
|
 |
|
|