|
radio nad szybą |
| Autor |
Wiadomość |
Drożdżu
Gość
|
Wysłany: 2003-07-14, 14:00
|
|
|
witam!!!
widziałem ostatnio zdjecia traba gośia z Brzostka z półką na radio nad szybą. Kontaktowałem się z nim ale on nie bardzo chce sie podzielić informacjami jak to zrobił. Chciał mi sprzedać taką samą za 200 zł .
I tu prośba do was może ktoś to widział na własne oczy i wie jak to jest zrobione??? |
|
|
|
 |
picia trabik
Gość
|
Wysłany: 2003-07-14, 14:09
|
|
|
| przeprowadzasz kable słupkiem nad przednią szybe montujesz nad głową deskę albo sklejkę z oprawąna na radjo i masz :) sklejkę mozesz wzmocnić np. płaskowniszkiem naśrodku przyklejając go do dachu a drugąstroną przykręcając do sklejki obijasz wszystko czymśładnym i masz:) jesz wiele sposobów na zamontowanie takiej pułeczki |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2003-07-14, 14:16
|
|
|
Wegrzy sprzedawali takie półeczkiw cfikał po 50 EURO strasznie drogo!!!!
Ale mysle ze pomysl fajny bo poza radiem z boku mozna jeszcze schowac mapy fajki i takie tam... |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2003-07-14, 21:05
|
|
|
| tia pomysl tez mi sie podoba, juz zaczalem robui szablon (pod wykonanie ze sklejki) ale jakos ostatnio nie mam na to czasu.. jesli cos takiego zrobie i mi wyjdzie przesle szablon na stronke, kazdy bedzie mogl sobie ztrobic (wyciac ze sklejki i skleic - zaden problem;) |
|
|
|
 |
lyssy
Gość
|
Wysłany: 2003-07-14, 21:31
|
|
|
taaaa... moze mieszkasz w kraju gdzie nie wyciaga sie nawet tylow od radia?
powodzenia )) |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2003-07-14, 21:56
|
|
|
tam odrazu cale radio przenosic a nie ladniej przeniesc sam panel ???
troszke [ czyt duzo ] wiecej roboty ale i efekt warty zachodu :) |
|
|
|
 |
Bombi
Gość
|
Wysłany: 2003-07-16, 06:58
|
|
|
Witam!!!
Nie kazde radyjko pociagnie (swoim malym pradem, panelowym) przedluzke z kabla :(
Przetestowane.
Pozdrawiam Bombi
Trabant 601,1 LPG
(perelka) |
|
|
|
 |
mtrabant
Gość
|
Wysłany: 2003-07-16, 22:10
|
|
|
u mnie taka poleczka nie wchodzi w gre bo i tak zdarza mi sie rabnac glowa w sufit.Miedzy innymi dla miejsca nad glowa kupilem trabanta )) |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2003-07-17, 12:05
|
|
|
| eee, przeciez nie siedzisz chyba przy samej szybie :) |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2003-07-18, 11:18
|
|
|
| co do zlodzieji, mozna zrobic inaczej (tak zrobil moj kolega i poskutkowalo), mial radio, ukradli mu, zalozyl pulke pod sufit, zamatowal tam dobre radio, a w desce - tam gdzie mial radio, ktore ukradli,zalozyl jakie ruskie syfiaste za 20zl z targu (samo radio bez kasety), i od tego czasu juz mu nie kradli;) |
|
|
|
 |
Luko
Gość
|
Wysłany: 2004-01-23, 22:41
|
|
|
| Swoja droga Jedrek jak juz porobisz schematy tego cuda to przeslij mi na emila :] wlasnie mysle tez o czyms takim, zajebista sprawa bo mozna jeszcze glosniki jakis dac nad glowe hehhe :] |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2004-01-23, 23:14
|
|
|
| hehe.A my własnie sobie zrobilismy taką półeczke bez żadnych schematów:) Zamiast głosników mamy halogenki 12V i wszystkie przełączniki z deski rozdzielczej.tzn te pstryczki chromowane.Nasz kolega Dawid też ma taką.Zaden problem w wykonaniu,tylko trochę chęci i pomysłu.Efekt bomba.A swoją drogą to jaka satysfakcja z takiej półki,jesli zrobi sie ją z jakiegoś szablonu. |
|
|
|
 |
Luko
Gość
|
Wysłany: 2004-01-24, 00:10
|
|
|
| Clark: to zapodaj jakies zdjecia na stronke albo meila bysmy mogli podziwiac efekt :] |
|
|
|
 |
CaShu
Gość
|
Wysłany: 2004-01-24, 01:09
|
|
|
jesli jest opcja to ja tez poprosze fotke na lukasz@lukas.eu.org