Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
radio nad szybą
Autor Wiadomość
Drożdżu
Gość
Wysłany: 2003-07-14, 14:00   

witam!!!
widziałem ostatnio zdjecia traba gośia z Brzostka z półką na radio nad szybą. Kontaktowałem się z nim ale on nie bardzo chce sie podzielić informacjami jak to zrobił. Chciał mi sprzedać taką samą za 200 zł :-) .

I tu prośba do was może ktoś to widział na własne oczy i wie jak to jest zrobione???

picia trabik
Gość
Wysłany: 2003-07-14, 14:09   

przeprowadzasz kable słupkiem nad przednią szybe montujesz nad głową deskę albo sklejkę z oprawąna na radjo i masz :) sklejkę mozesz wzmocnić np. płaskowniszkiem naśrodku przyklejając go do dachu a drugąstroną przykręcając do sklejki obijasz wszystko czymśładnym i masz:) jesz wiele sposobów na zamontowanie takiej pułeczki

brzydal
Gość
Wysłany: 2003-07-14, 14:16   

Wegrzy sprzedawali takie półeczkiw cfikał po 50 EURO strasznie drogo!!!!
Ale mysle ze pomysl fajny bo poza radiem z boku mozna jeszcze schowac mapy fajki i takie tam...

Jędrek
Gość
Wysłany: 2003-07-14, 21:05   

tia pomysl tez mi sie podoba, juz zaczalem robui szablon (pod wykonanie ze sklejki) ale jakos ostatnio nie mam na to czasu.. jesli cos takiego zrobie i mi wyjdzie przesle szablon na stronke, kazdy bedzie mogl sobie ztrobic (wyciac ze sklejki i skleic - zaden problem;)

lyssy
Gość
Wysłany: 2003-07-14, 21:31   

taaaa... moze mieszkasz w kraju gdzie nie wyciaga sie nawet tylow od radia?
powodzenia :-) ))

qba_601
Gość
Wysłany: 2003-07-14, 21:56   

tam odrazu cale radio przenosic a nie ladniej przeniesc sam panel ???

troszke [ czyt duzo ] wiecej roboty ale i efekt warty zachodu :)

Bombi
Gość
Wysłany: 2003-07-16, 06:58   

Witam!!!

Nie kazde radyjko pociagnie (swoim malym pradem, panelowym) przedluzke z kabla :(
Przetestowane.

Pozdrawiam Bombi
Trabant 601,1 LPG
(perelka)

mtrabant
Gość
Wysłany: 2003-07-16, 22:10   

u mnie taka poleczka nie wchodzi w gre bo i tak zdarza mi sie rabnac glowa w sufit.Miedzy innymi dla miejsca nad glowa kupilem trabanta :-) ))

Paweł Filipczak
Gość
Wysłany: 2003-07-17, 12:05   

eee, przeciez nie siedzisz chyba przy samej szybie :)

Jędrek
Gość
Wysłany: 2003-07-18, 11:18   

co do zlodzieji, mozna zrobic inaczej (tak zrobil moj kolega i poskutkowalo), mial radio, ukradli mu, zalozyl pulke pod sufit, zamatowal tam dobre radio, a w desce - tam gdzie mial radio, ktore ukradli,zalozyl jakie ruskie syfiaste za 20zl z targu (samo radio bez kasety), i od tego czasu juz mu nie kradli;)

Luko
Gość
Wysłany: 2004-01-23, 22:41   

Swoja droga Jedrek jak juz porobisz schematy tego cuda to przeslij mi na emila :] wlasnie mysle tez o czyms takim, zajebista sprawa bo mozna jeszcze glosniki jakis dac nad glowe hehhe :]

Clark
Gość
Wysłany: 2004-01-23, 23:14   

hehe.A my własnie sobie zrobilismy taką półeczke bez żadnych schematów:) Zamiast głosników mamy halogenki 12V i wszystkie przełączniki z deski rozdzielczej.tzn te pstryczki chromowane.Nasz kolega Dawid też ma taką.Zaden problem w wykonaniu,tylko trochę chęci i pomysłu.Efekt bomba.A swoją drogą to jaka satysfakcja z takiej półki,jesli zrobi sie ją z jakiegoś szablonu.

Luko
Gość
Wysłany: 2004-01-24, 00:10   

Clark: to zapodaj jakies zdjecia na stronke albo meila bysmy mogli podziwiac efekt :]

CaShu
Gość
Wysłany: 2004-01-24, 01:09   

jesli jest opcja to ja tez poprosze fotke na lukasz@lukas.eu.org

pozdrawiam

Eagle
Gość
Wysłany: 2004-01-25, 20:11   

e chlopaki ale jak ja nie chcialbym byc w srodku jak to sie oberwie!!! hehe

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi