|
zamienniki - mechanizm wycieraczek |
| Autor |
Wiadomość |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-01-25, 16:40
|
|
|
hmmm ... tego nie wie nikt ... :(
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2004-01-26, 14:23
|
|
|
to celowanie wycieraczkami to nic innego jak zle podlaczenie silniczka.moze kturycs kable poszedl na emeryture
a co do umierajacego silniczka w 1,1 to python sprawdz taki modul sterujacy ktury miesci sie kolo wlacznika wycierraczek moze on nawalil |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2004-01-27, 11:47
|
|
|
Witam! Jesli silniczek (dot wszystkich silniczków elektr) raz załącza raz nie to powodem są zużyte tulejki wirnika - chodzi dobrze a jak się zatrzyma to po skosie i klops! JAk pukniesz to ruszy. Miałem ten sam problem citroenie przy podnoszeniu szyb.
Co do celowania to spr należy kable oraz przełącznik wew mech wycieraczek który odp za hamowanie (wycieraczek oczywiście)
Pzdr |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-01-27, 18:59
|
|
|
zaczal dzialac...
potraktowalem spod kierownicy lekkim uderzeniem i jest working ... ciekawe jak dlugo ... :)
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
Strah
Gość
|
Wysłany: 2004-01-28, 17:35
|
|
|
| jak mi sie spalil silniczek pojechalem na szrot i tam znalazlem 601 z instalacja 12 V i choc silnik znajdowal sie w innym miejscu niz w moim 1.1 to go zamienilem i dziala!! :)) tylko jeden mankament nie ma tego czasowego wlaczania tzn. biegu na ktorym same sie co jakis czas wlaczaja poza tym ok:) |
|
|
|
 |
Strah
Gość
|
Wysłany: 2004-01-28, 17:40
|
|
|
aha pióra mi trzeba wymienic gdzie kupic mozna take w okolicach katowic czy moze jakies zwylke z kaszla podejda czy mam szykac po sklepach??
z góry dzieki i pozdrawiam |
|
|
|
 |
Łukasz&Grażynka S
Gość
|
Wysłany: 2004-01-28, 20:17
|
|
|
| od kaszla pasują idealnie mam u siebie i są troszke szersze niz org. ale nmie zahaczają o uszczelki jest OK koszt ok 3zł za pióro |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-01-28, 21:54
|
|
|
piora najlpiej kupic 300mm albo 280mm ... mam 300mm i ciutke hacza mi o uszczelke ... :)
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
|
|