Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Niebieskie postojówki
Autor Wiadomość
Gucio
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 00:22   

Wlasnie dobrze mowisz.Dowodzik jest latwo stracic,a ciezej go potem odzyskac.
Ale zawsze jest troche adrenaliny jak sie widzi tych smerfow :) kiedy masz niebieskie postojowki.
Bo sie zastanawiasz zabiora czy nie.

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 00:38   

no dokładnie! pierniczę ciągle tylko patrzeć, czy nie stoją za zakrętem... po co? Chociaż i tak patrzę...

Gucio
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 00:40   

Wlasnie po co.A i takie sie mowi a inaczej robi.Kazdemu dupe sciska czasami ze strachu.I to walsnie lubie troche adrenaliny nigdy za wiele. :))

Robert "Kojot&am
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 00:51   

adrenaline to ja miałem jak mi gasł na światłach i nie wiedziałem czy nie ma paliwa czy sie silnik skończył, i sie okazywało ze pakiwa brak (jak zwykle zresztą) i trza pchac na środku miasta :)))) to jest dopiero adrenalina coby ktos znajomy nie szedł :))))

Gucio
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 01:01   

Nio to jest niezla adrenalina.Kiedys sam tak przezylem jak mi tez paliwa braklo.Wiesz gdzie pod Moim kosciolem.
Bylo lato pelno ludzi znajomych na zewnatrz, a ja jade i chce skecac w boczna ulice przed kosciolem prowadzaca do domu a tu lipa.Gadzinie braklo paliwa i zdechla.Nio to go cheltam i nic.Wiec przy wszystkich wysialdem i zaczalem pchac do domu, a ze bylo 300m to troche mi zajelo.
Potem prze tydzien bylo o mnie glosno na osiedlu.
Pokazywali palcami "O to ten Trabant".Stare babcie :)

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 01:04   

kiedyś w kielcach pod blokiem o trzeciej rano pchałem na mrozie z dziewuchą traba 15 minut bo nie chciał zapalić. po 15 minutach uświadomiłem sobie że kranik zamknięty... ale sorry że zmieniam temat.

miedelnica
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 01:06   

a tak apropos. koledzy, idziemy spać... jutro też jest dzień...

Grzegorz Zalewski
Gość
Wysłany: 2004-01-15, 10:46   

heh ja mam zolte zaro9wy i z gliniarzami ostatnio gadalem ae nie potrafili sie w jednostronny sposob ustosunkowac to tego czy wolno czy nie no bo niby nie mozna ale mozna heh :)

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2004-01-16, 07:57   

"światła mają być białe lub żółte"
Powiedzcie mi czy da się gdzieś kupić i ile kosztują żółte H4 - najlepiej 90/100W !!!!!!!!

olowaty
Gość
Wysłany: 2004-01-16, 08:59   

swiatła zólte mozna se kupic najlepiej 55/100 w mozna takie kupic trudne ale nie niemożliwe

GrzegorzG (Greg)
Gość
Wysłany: 2004-01-28, 18:10   

Heh he no i wykrakałem, dziś mi dowód zabrali :) ale miedzyinnymi za zielone postojówki.Głównie to za "niemanie świateł" (za to mnie zatrzymał) doczepiłsi do łysych opon postojówek i do przerobionego wydechu. Ale ogólnie to spoko gościu bo powinienem dostać ponad 200 zł. i 2 punkty , a dostalem 50 zł i zero punktów(nadal czyste konto)Tyle że właśnie ten dowód mo poleciał.Dobrze że nie zauważył że bez pasów jechałem, uratowało mnie też to że z wulkanizacji wyjeżdżałem i powiedziałem że włśnie mam zamiar opony kupić.
Ps. Od 8 lat prawko mam i pierwszy raz policja mnie zatrzymała.

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-01-28, 23:15   

a pamietacie stare radary MO?

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-01-29, 09:47   

archiwum1
archiwum2

;))

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-01-29, 12:24   

;]

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2004-01-29, 14:48   

znalazlem ostatnio w sklepie neony co się je montuje dookoła głośnika-są białe i niebieskie i w kilku średnicach i grubościach.I tu pytanie: zabrali by mi dowód jakbym je wsadził pomiędzy szkło a odbłyśnik( zakładając że znajdę odpowiednią średnicę i grubość)? Białe to-to niby jest...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi