|
[t601] druga cewka(??) w ciagu 2 tyg |
| Autor |
Wiadomość |
JaJer
Gość
|
Wysłany: 2004-01-29, 01:28
|
|
|
Szanowny Panie Andrzeju. Forum CT to nie miejsce na rozstrzyganie tego typu spraw, ale zacytował Pan fragment własnego listu do mnie z 04.01 2004, gdzie udziela Pan instrukcji jak uszkodzić moduły. Nie w tym rzecz. Tegoż właśnie dnia złożyłem konkretne zamówienie, które pozostało bez echa do dnia dzisiejszego.
"biznes is biznes".
BEZ KOMENTARZA |
|
|
|
 |
andy_k
Gość
|
Wysłany: 2004-01-29, 02:15
|
|
|
Podałem przykład pułapek na jakie jestem narażony produkując moduły (nie tylko ja ale ale też potężni producenci kooperujący ze znanymi markami a to nie instrukcja uszkodzenia tylko informacja dla użytkowników która pomaga zwiększyć bezawaryjność).
Każdy moduł elektroniczny (w nowoczesnych samochodach też) ulegnie uszkodzeniu w przypadku braku masy dlatego w interesie użytkownika jest dbanie o stan konektorów i przewodów.
A konkretne zamówienie na wypożyczenie do testow w celu reklamowania nadal pozostanie bez echa.
Przynajmniej zgadzamy się ,że to nie miejsce na dyskusje ale nie ja zacząłem przekręcanie faktów.
Na stronie http://www.republika.pl/digitech2 w dziale "BEZPŁATNE PRÓBY" znajdują się jasne i czytelne warunki bezpłatnego wypróbowania.
Przecież nie ograniczam dostępu do tej możliwości nikomu i nie obawiam się konfrontacji z klientem podczas takich prób a wręcz przeciwnie - samodzielnie montuję, demonstruję możliwości a w zamian otrzymuję potwierdzenie, że nie przesadzałem w opisach co jest miłą zapłatą za poświęcony czas.
Pozdrawiam, a zainteresowane osoby zapraszam.
Dodam, że często wyjeżdżam w różne rejony Polski i jeśli trasa mojego przejazdu pokrywa się z miejscem zamieszkania osoby niezdecydowanej to często taką próbę przeprowadzam u przyszłego klienta. Podobnie mogę osobiście lub ktoś z firmy dojechać na zlot lub spotkania klubowe. Z tym nie ma problemu. A w lutym nie planuję wyjazdu do Gdańska.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-01-29, 12:17
|
|
|
Dla grup zorganizowanych (np. na zlotach, spotkaniach klubowych) jest możliwość prezentacji działania wraz z możliwością wypróbowania we własnym pojeździe.
Może by to wykorzystać? |
|
|
|
 |
andy_k
Gość
|
Wysłany: 2004-01-29, 14:42
|
|
|
| Oczywiście, że można wykorzystać. I to wcale nie musi być zlot. Wystarczy kilka chętnych osób i zawsze można się dogadać co do terminu. Wystarczy nieco dobrych chęci i możemy zorganizować spotkanie. |
|
|
|
 |
Grzegorz Zalewski
Gość
|
Wysłany: 2004-01-29, 15:22
|
|
|
heh zapraszam w niedziele do poznania :)
14:00 stadion lecha ul. Bulgarska :) |
|
|
|
 |
|
|