Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
(601) 3-warp-owa a wydech
Autor Wiadomość
szary
Gość
Wysłany: 2004-01-20, 12:56   

Hehe ostatnio musiałem wymienić cały wydech...inaczej chciałem cały bo musiałem tylko przedni tłumik. W akcie desperacji kupiłem rodzimej produkcji wydech za 150 zeta. I ostatnio jechałem A4 ze zgorzelca na wrocław i osiągnęłem 3 warpową czyli 115 km na h. Dla mnie pierwsza warp-owa to do 90km/h a 2 warp-owa do 105 więc powyżej to 3 ...no może powyżej 120 to 4-ta hehehhehee ale to już nie u mojego Daibełka hhehehe
Chwale sie bo miałem mnóstwo obaw co do polskiego wydechu a tu okazało sie że jest szybszym autkiem. No za cene głośności bo chyba ma mniej "trzymadełek" i dlatego bardziej nim stuka:-)))

Robert "Kojot&am
Gość
Wysłany: 2004-01-20, 15:10   

hmm, a szo to jest ta "warp-owa" ?

Grzegorz Zalewski
Gość
Wysłany: 2004-01-20, 15:22   

Heh kojpt strtreka nie ogladales?? tam nie mierzyli w predkosci swiatla tylko w WARP`ach :)

Robert "Kojot&am
Gość
Wysłany: 2004-01-20, 15:47   

przepraszam, jestem zacofany :( nieoglądałem. wstyd mi.

Joonior
Gość
Wysłany: 2004-01-20, 19:03   

a ja w moim kombiku mam tylko przedn i nic więcej.troche głośny na zewnątrz ale w środku niesłychac prawie.troche mocniejszy i więcej pali ale jakoś mi to nieprzeszkadza.mam czym budzic sąsiada którego niecierpie jak wyjeżdżam z domu o 6 rano....rużni kolesie stają koło mnie na światłach i przegazuwke robią bo maja fajny Głośny wydech.to ja też,troche gazu daje i pokazuje ze trampek mateż GŁOŚNY wydech.hehehehe.niedługo to zreperuje bo jak jeżdż dłużej niż godzine to jednak zaczynam odczuwac ten warkot

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-02-01, 12:37   

Mam pytanko dot. wydechu a konkretnie usportowiania go (w wyszukiwarce pod "wydech" znalazło stuffu na 10 dni, a z resztą ten topic też jest o tym).
Chcę zalożyć koncowy "sportowy" tłumik od innego dwusuwa, problem w tym że tam średnica rury jest prawie 50mm, w Trabie (zaraz sprawdzę mam rurę koło łóżka ;)... 37mm bodajże. Pytanko: jak to połączyć, jakieś prejściówki, owijanie rury? Proponujcie ja zaznaczam że wolałbym bez spawania ale...

GrzegorzG (Greg)
Gość
Wysłany: 2004-02-01, 15:23   

Właśnie, jak z tymi sportowymi tłumikami jest? Ostatnio (m.in.za to zabrali mi dowód)Tyle że ja nie miałem sportowego tylko przerobiony, a mianowicie wywalona przelotówka i wyprowadzony centralnie z tyłu.A dotego dziurawy czyli troszke buczał głośniej( mowa o 1.1). Czy tłumik sportowy musi mieć atest?

picia trabik
Gość
Wysłany: 2004-02-01, 16:19   

max jedziesz do gości od tłumików i po sprawie:)

MaxXx
Gość
Wysłany: 2004-02-01, 17:25   

tyż prowda, ale raz ze kaska, a 2 ta przyjemność samodzielnego dłubanka, powoli się od tego uzależniam ;)
BTW ten tłumik jest od mini ciągniczka 4kołowego pt."dzik" :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi