Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
trabanciarz wandalem
Autor Wiadomość
mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 17:33   

i wsród nas sa tacy co z zawisci i złosci potrafią zniszczyc to co kochamy nie powiem kto to zrobił bo anty reklamy jej nie zrobie.mam cały poobijany samochód wyłamane lusterka skradzione tablice i wiele innych .i ta osoba nazywa siebie trabanciazem ehhhhhhh

macq
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 18:41   

A POWIEDZ NIECH MA !!!!

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 18:57   

nie nie powiem nie znize sie do tej osoby poziomu ,tylko wiesz boli mnie to bo zakladam sprawe bo ja kasy nie mam zeby tak o sobie robic auto itp a on ukradł mi tablice rej i teraz musze ubiegac sie o nowe tablice i dowód

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 18:58   

Z tego co pamiętam, to jakiś trabanciarz pisał kiedyś na forum, o swoich niecnych planach rozkręcenia cudzego traba...Ale tak poważnie, naprawdę Ci współczuję i chyba nie opanowałbym się tak jak Ty, żeby go publicznie i wizualnie nie napiętnować.

macq
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 20:02   

Jak założysz sprawe to ok, ale ja bym go normalnie tak wszedzie opublikował, że by go ludzie omijali szerokim łukiem. Tylko on by wtedy miał pretekst, żeby Ciebie podać za bezprawne ujawnienie jego danych osobowych. Sądze jednak, ze dużo nie wywalczysz :(
POZDRO i łącze się w bólu ....
powiesic za jaja
P.S A ty mefisto nie mówiłeś coś o podkradaniu P50 bodajże?? :>

macq
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 20:09   

chodzi mi po głowie zeby go delikatnie mówiać opierdzielic co wy na to bo trabi jest naprawde w zajebistym stanie a nawet jest na chodzie pamietasz ? dobra nie czepiam sie wiem ze i tak bedzie gnil a tak to by był pożytek....

szkielu
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 22:01   

Jak wiesz kto,jak to ktoś z grona trabanciarzy to napisz kto!!! Juz pomijając wszystko to kwestia zasad. Bo jak piszesz wiem ale nie powiem to to dziwnie trochę wygląda. Jakbys jakąś gierke prowadził

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 22:03   

to nie jest Trabanciarz!

szkielu
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 22:06   

Grzesiek B. określenia "trabanciarz" uzyłem umownie!!(i wsród nas sa tacy co z zawisci i złosci potrafią zniszczyc to co kochamy nie powiem kto to zrobił bo anty reklamy jej nie zrobie.mam cały poobijany samochód wyłamane lusterka skradzione tablice i wiele innych .i ta osoba nazywa siebie trabanciazem ehhhhhhh

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 09:46   

To jest poprostu chamstwo, ja tam wolę iść na złom i sobie kupić części niż okradać kogoś ze swojej ukochanej maszynki

Mutos
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 10:41   

Stary czytam i słabo mi się robi -coz kraj, co za ludzie :(

Krystoff
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 13:21   

w kwestii ujawnienia danych jak podasz czyjś nick czy coś w tym stylu
to nie sa dane osobowe , które chroni ustawa

a jak jakiś koleś ma teraz jeździć na zloty, robić zdjęcia itd.
i sie cieszyć ze swojego Traba... cholera bierze

jak bym wiedział od razu bym go eksmitował z kazdego forum, klubu trabantowego itd.

sprawę jak najbardziej trzeba założyć, na pewno zgłosić na policję
i radzę tez napiętnowac choćby ku przestrodze dla innych!!!

zrobisz Mefisto jak Ci sumienie podpowie ale cokolwiek to będzie na pewno nie będzie znaczyło zniżenia się się do jego poziomu

bo tam gdzie jest jego dno słychać jeszcze pukanie z pod spodu ;-)

Krystoff
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 13:26   

powodzenia życze i współczuję

pozdrawiamy
krystoff i biała strzała

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 16:25   

sprawe załozyłem i jest wszczete postepowanie o dewastacje mienia oraz dróga sprwa to kradziez tablic . co do tej osoby niech sie chowa i zyje w nieswiadomosci ze kiedys na zlocie ona bedzie i ja i wypowiem sie na scenie ze to ona :) .kargul co do czesci to jest tak ze nic sie nie nadaje i sa połamane tylko i pogniecione.
teraz nie mam nawet kASY ZEBY KUPIC BŁOTNIK LUSTERKA I KLOSZE LAMP @!#$ BY TO STRZELIŁ , NIE WSPOMNE ZE TABI MUSI STAC BO NIE MAM TABLIC A WYDANIE NOWEJ KOSZTUJE 120 ZŁ I SKĄD JA MAM JE WZIĄSĆ

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 17:16   

Współczucie:( u mnie są 3szroty więc z częściami ogólnie nie jest tak źle, nawet części nadwozia są w dobrym stanie:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi