Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Ciekawostka] Trabant prezentem dla nauczyciela
Autor Wiadomość
Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-05, 17:50   

Bardzo nietypowy i pomysłowy prezent: Trabant prezentem dla nauczyciela

windykator
Gość
Wysłany: 2005-07-05, 20:21   

Z tego co zrozumialem to tego trabiego przerobili na kwietnik !!(skoro pchali a nie podjechali pod szkołe)
Jak chcieli mu dać trampka to powinni wyremontować go na tip top i to by był prezent.
A nazywanie trabiego mydelniczką to obraza.Tym mianem okresla się pogardliwie kaszlaki.

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-07-05, 20:40   

Uczniowie wypatrzyli ją na złomowisku i w porozumieniu z rodzicami postanowili kupić(ciach) Skoro zabrali ze złomowiska (dlatego go przypchali -auto jest wyrejestrowane i przznaczone do zniszczenia) to niech już lepiej stoi ładny i odmalowany niż jest zniszczony. A nazywanie mydelniczką Trabanta ja odbieram różnie zależnie w jakim kontekscie jest słowo użyte. W tym przyadku nie jest to wg. mnie obraza. Jeśli o mnie chodzi to jest to na prawdę niezły pomysł.

Pontifex
Gość
Wysłany: 2005-07-05, 22:40   

Fakt lepiej niech stoi przed szkołą niz miałby trafic pod prasę na złomowisku...

windykator
Gość
Wysłany: 2005-07-06, 23:35   

Fakt zapomniałem o wyrejestrowaniu .Przyznaje racje.Lepiej ozdoba niz kostka złomu

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-07-08, 17:33   

"Dyrektor oczywiści musiał zrobić rundę honorową"

Pchał?
Pchali go?
Jechał?

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-07-08, 20:08   

A nazywanie trabiego mydelniczką to obraza.Tym mianem okresla się pogardliwie kaszlaki Mógłbyś wyjaśnić dlaczego?? Bo "mydelniczka" chyba bardziej pasuje do Traba (z racji konstrukcji nadwozia) niż do 126, zwanego pogardliwie kaszlakiem z racji...

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-07-12, 07:09   

Mnie najbardziej rozwalają komentarze pod tym tekstem :-/

Chłopcy przestańcie się kłócić o mydelniczkę, poszukajcie se lepiej jakiejś dziewuchy :-)

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-07-13, 20:49   

"Mydelniczka", "Trampek", "Zemsta Honekera", kiedyś może było obraźliwe, teraz jednak trąci melancholijną myszką i kiedy moje cacko ktoś tak nazywa, to nie czuję w tym ujmy, lecz żarcik.
Więcej poczucia humoru :-)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-07-14, 11:03   

Paweł! Poszukałbym, ale nie wiem co na to żona :))) Chciałem kiedyś z traba zrobić kanapę i postawić w pokoju, to się nie zgodziła i powiedziała, że jestem wariat. Teraz pewnie powiedziałaby tak samo.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi