|
trabanciarz wandalem |
| Autor |
Wiadomość |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 17:33
|
|
|
| i wsród nas sa tacy co z zawisci i złosci potrafią zniszczyc to co kochamy nie powiem kto to zrobił bo anty reklamy jej nie zrobie.mam cały poobijany samochód wyłamane lusterka skradzione tablice i wiele innych .i ta osoba nazywa siebie trabanciazem ehhhhhhh |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 18:41
|
|
|
| A POWIEDZ NIECH MA !!!! |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 18:57
|
|
|
| nie nie powiem nie znize sie do tej osoby poziomu ,tylko wiesz boli mnie to bo zakladam sprawe bo ja kasy nie mam zeby tak o sobie robic auto itp a on ukradł mi tablice rej i teraz musze ubiegac sie o nowe tablice i dowód |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 18:58
|
|
|
| Z tego co pamiętam, to jakiś trabanciarz pisał kiedyś na forum, o swoich niecnych planach rozkręcenia cudzego traba...Ale tak poważnie, naprawdę Ci współczuję i chyba nie opanowałbym się tak jak Ty, żeby go publicznie i wizualnie nie napiętnować. |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 20:02
|
|
|
Jak założysz sprawe to ok, ale ja bym go normalnie tak wszedzie opublikował, że by go ludzie omijali szerokim łukiem. Tylko on by wtedy miał pretekst, żeby Ciebie podać za bezprawne ujawnienie jego danych osobowych. Sądze jednak, ze dużo nie wywalczysz :(
POZDRO i łącze się w bólu ....
powiesic za jaja
P.S A ty mefisto nie mówiłeś coś o podkradaniu P50 bodajże?? :> |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 20:09
|
|
|
| chodzi mi po głowie zeby go delikatnie mówiać opierdzielic co wy na to bo trabi jest naprawde w zajebistym stanie a nawet jest na chodzie pamietasz ? dobra nie czepiam sie wiem ze i tak bedzie gnil a tak to by był pożytek.... |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 22:01
|
|
|
| Jak wiesz kto,jak to ktoś z grona trabanciarzy to napisz kto!!! Juz pomijając wszystko to kwestia zasad. Bo jak piszesz wiem ale nie powiem to to dziwnie trochę wygląda. Jakbys jakąś gierke prowadził |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 22:03
|
|
|
| to nie jest Trabanciarz! |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2005-07-13, 22:06
|
|
|
| Grzesiek B. określenia "trabanciarz" uzyłem umownie!!(i wsród nas sa tacy co z zawisci i złosci potrafią zniszczyc to co kochamy nie powiem kto to zrobił bo anty reklamy jej nie zrobie.mam cały poobijany samochód wyłamane lusterka skradzione tablice i wiele innych .i ta osoba nazywa siebie trabanciazem ehhhhhhh |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-07-14, 09:46
|
|
|
| To jest poprostu chamstwo, ja tam wolę iść na złom i sobie kupić części niż okradać kogoś ze swojej ukochanej maszynki |
|
|
|
 |
Mutos
Gość
|
Wysłany: 2005-07-14, 10:41
|
|
|
| Stary czytam i słabo mi się robi -coz kraj, co za ludzie :( |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-07-14, 13:21
|
|
|
w kwestii ujawnienia danych jak podasz czyjś nick czy coś w tym stylu
to nie sa dane osobowe , które chroni ustawa
a jak jakiś koleś ma teraz jeździć na zloty, robić zdjęcia itd.
i sie cieszyć ze swojego Traba... cholera bierze
jak bym wiedział od razu bym go eksmitował z kazdego forum, klubu trabantowego itd.
sprawę jak najbardziej trzeba założyć, na pewno zgłosić na policję
i radzę tez napiętnowac choćby ku przestrodze dla innych!!!
zrobisz Mefisto jak Ci sumienie podpowie ale cokolwiek to będzie na pewno nie będzie znaczyło zniżenia się się do jego poziomu
bo tam gdzie jest jego dno słychać jeszcze pukanie z pod spodu |
|
|
|
 |
Krystoff
Gość
|
Wysłany: 2005-07-14, 13:26
|
|
|
powodzenia życze i współczuję
pozdrawiamy
krystoff i biała strzała |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-07-14, 16:25
|
|
|
sprawe załozyłem i jest wszczete postepowanie o dewastacje mienia oraz dróga sprwa to kradziez tablic . co do tej osoby niech sie chowa i zyje w nieswiadomosci ze kiedys na zlocie ona bedzie i ja i wypowiem sie na scenie ze to ona :) .kargul co do czesci to jest tak ze nic sie nie nadaje i sa połamane tylko i pogniecione.
teraz nie mam nawet kASY ZEBY KUPIC BŁOTNIK LUSTERKA I KLOSZE LAMP @!#$ BY TO STRZELIŁ , NIE WSPOMNE ZE TABI MUSI STAC BO NIE MAM TABLIC A WYDANIE NOWEJ KOSZTUJE 120 ZŁ I SKĄD JA MAM JE WZIĄSĆ |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-07-14, 17:16
|
|
|
| Współczucie:( u mnie są 3szroty więc z częściami ogólnie nie jest tak źle, nawet części nadwozia są w dobrym stanie:) |
|
|
|
 |
|
|