|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
wycieraczka -elektryka |
| Autor |
Wiadomość |
bipi78
Gość
|
Wysłany: 2004-02-05, 11:06
|
|
|
na początku szukałem w archiwum , nie ma!!
mam problem z wycieraczką tylnej klapy, przy właczeniu pali mi bezpiecznik ,sprawdzona instalcja cała do bezpieczników , silnik tez nie ma przebicia( chociaż kiedy jest wyjęty z klapy pracuje)
czy przy wyłaczniku jest moze jakiś przekażnik ,jelzei kotoś cos wie na ten temat prosze o pomoc i wskazówki |
|
|
|
 |
bipi78
Gość
|
Wysłany: 2004-02-05, 12:44
|
|
|
| podejrzenia pada na wyłacznik czy możecie mi powiedziec jak u was jest podłaczony wyłacznik tyl. wycieraczki , chodzi mi o kolory przewodów(styki o,n,r,c lub z,x,v,s) |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2004-02-05, 14:57
|
|
|
przy przelaczniku nie ma przekaznika
co do palenia bezpiecznikoow to sprawdz czy na silniku jest masa bo najczestrzym powodem niedzialania jest brak masy na silniku oraz brak masy na wolaczniku
jesli nie ma masy na wlaczniku to prze wlaczeniu wycieraczki bedzie sie zapalala kontrolka od grzanej szyby
jesszcze mozesz sprawdzic czy przypadkiem nie jest uszkodzony silniczek od spryskiwacza albo czy nie jest przy nim powalona elektryka
co do oznaczen to nie moge ci pomuc bo go wyrwalem jak zaczol sie palic :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|