|
[1,1 & 601] automaty rozrusznika |
| Autor |
Wiadomość |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2004-02-05, 10:18
|
|
|
witam ...
wczoraj wieczorkiem [ w sumie to juz byla noc ] dowiedzialem sie telefonicznie iz towazyszowi padl automat rozrusznika w 1,1 no a ze chlopak ma kilometroow ze 30 do pracy jak nie wiecej, wiec tza ratowac
i prejde do rzeczy ... padl automat rozrusznika [ to sie dzarza szczegolnie ze byl oryginalny jeszcze niemiecki ] .. wymienilismy na miejscu bo to pikus .
i mowie drogi Topiku . bo to on walczyl ze mna wczoracj zbieramy graty i wio do do mu jak to u nas na wsi mowio.
i nie wiem czy co ale moj automat sie obrazil ze oddalem zapasowy i co ... odpalil zdechl podjaral instalacje i sie rozpiepszyl.
nie zdziwilo by mnie to gdyby nie fakt ze ten automat roku nie mial !!!!!!!!!! i nie byl to wegierski bo wegierski wytzymuje 2 miesiace.
juz padlem normalnie i zgluplem .
w sumie to informacyjnie pisze ale nawet nie mam tu jakiej konkluzji wydziabac bo kutcze .polski be . wegierski be . to kuzwa na czym mamy jezdzic ?? oczywiscie na automatach ze zlomu bo nic innego nie pozostaje |
|
|
|
 |
Bombi
Gość
|
Wysłany: 2004-02-06, 21:45
|
|
|
I co dziala, ktorys?
Pozdrawiam Bombi |
|
|
|
 |
qba_601
Gość
|
Wysłany: 2004-02-06, 21:57
|
|
|
wielkie dzieki panie bombi
dziala pieknie
juz zalozone i sprawdzone
na wszelki wypadek laduje sobie akumulatorek
jutro pobawie sie w stwoorce i zloze z dwoch jeden
jeszcze raz wielkie dzieki bo z rana musze byc w szskole a busem niebardzo szczegulnie ze mam rysuneczki A1 :) |
|
|
|
 |
jasQ
Gość
|
Wysłany: 2004-02-07, 00:05
|
|
|
Dobrze ze dziala.
Powodzenia jako stworca , tylko nie stworz czegos wiecej niz tylko z 2 jeden.
Pozdrawiam jasQ |
|
|
|
 |
|
|