Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CZy do 1.1 pasi maska 601?
Autor Wiadomość
Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-01-11, 14:46   

tak ja w temacie!miale stluczke 1.1 i maski pewnie nie dostane wiec kce kupic z 2takta!atrape przednia tez!widzialem kilka polowek z maskami z 601 ale powiedzcie mi jak to jest czy pasuje?trzeba cos przerabiac?widze ze mocowanie takie samo?ale maska z polo ma wloty= krateczke a 601 nie!!pomocy bo musze zlorzyc to autko!!i juz jezdzic wolno!!!!

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-01-11, 16:37   

Miales pecha, ale to nie znaczy ze musisz teraz zakladac mnostwo watkow i w kazdym pytac o osobna czesc...

Nie dalo sie pytac w
"wypadek mialem dzis!!!"

Sa pewne zasady...

Juz nie mowiac o szukaniu!

Maska i atrapa pasuja, skoro widziales w innych Trabach to po co pytasz "czy pasuja"?w atrapie 601 wiekszy otwor, chlodnice rozne vw jetta, golf, polo, wartburg 1,3, fiat - SZUKAJ

Engel
Gość
Wysłany: 2004-01-11, 16:49   

ale sie zaźlił :))))))) .............

pasuje z tym ze jak ja bedziesz chciał otworzyć to nie bedzie sie trzymała bo tam gdzie w 601 jest to co trzyma maske otwarta w 1.1 jest takie cus okragłe ale to juz chyba wiesz jak masz polufffke :P musisz se to dac gdzie indziej i bedzie łokej

sidus
Gość
Wysłany: 2004-01-11, 23:59   

a teraz odnosnie cen :) Katowice- maska 10zl, atrapa 5zl, calosc+ gniazdo zapalniczki=15zl :) Pozdrawiam

Engel
Gość
Wysłany: 2004-01-12, 00:27   

a czy to jakos pasuje to gniazdo zapalniczki do tej atrapy ? :))))))))))))

sidus
Gość
Wysłany: 2004-01-12, 15:35   

do atrapy co prawda nie, ale do srodka jak znalazl :)

Karol S
Gość
Wysłany: 2004-01-12, 16:45   

witam!
i tu mala poprawka maska pasuje ale nie do konca poniwaz:
1.nie ma wlotu powietrza na nagrzewnice - latem troche goraco bo cieplym to dmucha calkiem niezle ale z zimnym sa problemy bo zasysa powietrze z pod maski czyli rozgrzane przez silnik --- ale mozna zlozyc wlot wlasnego pomyslu --- bylo o tym na forum --- lub kupic koszt ok 40-50zl za najtansze --- ja mam taki i jest cool
2.jezeli masz gaz i nakladke na gaznik to tez moze byc problem bo 601 ma bardziej plaska maske i moze sie opierac "czapa" idoca od filtru powietrza do gaznika
3.wiem ze otwor(nawiew na chlodnice) w atrapie moze byc za maly(to zalezy czy masz orginalna chlodnice czy cos innego) wiec jak sie bedzie grzal to trzeba wyciac wiekszy wlot

maska i atrapa od 601 a do tego biale klosze od 601 i trabik wyglada o wiele ladniej --- wiem bo moj jest tak zrobiony

pozdrawiam karol s

bRq
Gość
Wysłany: 2004-02-16, 14:51   

Katowice- maska 10zl, atrapa 5zl, calosc+ gniazdo zapalniczki=15zl :)

Kurde... Ja chce zeby tak u mnie bylo ! :)

Czyli jak dorobilbym wlot to wszystko bylo by ok ?
Atrape i lampy 601 juz mam w piwnicy :) jeszcze brakuje maski (no i ew. blotnika prawego tyl)...

PS. Uzylem funkcji szukaj :D

sidus
Gość
Wysłany: 2004-02-17, 21:18   

Ja mam maske z wlotem takim najtańszym i powiem Ci, ze ja właśnie wyrzucam moja maske z tym wlotem i zakładam oryginalną 601, bez wlotu, co najwyżej pokombinuje coś z otworami i siatką, taki najtańszy wlot nie jest ładny, fajnie wyglądaja te, które można kupić na allwegro (np Evo) ale one kosztuja min 100zl... Pytanie- czy warto?! :) Czy moze pomysleć nad rozwiązaniem wiatraka. Pzdr

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi