|
CZy do 1.1 pasi maska 601? |
| Autor |
Wiadomość |
Piotr Czaiński
Gość
|
Wysłany: 2004-01-11, 14:46
|
|
|
| tak ja w temacie!miale stluczke 1.1 i maski pewnie nie dostane wiec kce kupic z 2takta!atrape przednia tez!widzialem kilka polowek z maskami z 601 ale powiedzcie mi jak to jest czy pasuje?trzeba cos przerabiac?widze ze mocowanie takie samo?ale maska z polo ma wloty= krateczke a 601 nie!!pomocy bo musze zlorzyc to autko!!i juz jezdzic wolno!!!! |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-01-11, 16:37
|
|
|
Miales pecha, ale to nie znaczy ze musisz teraz zakladac mnostwo watkow i w kazdym pytac o osobna czesc...
Nie dalo sie pytac w
"wypadek mialem dzis!!!"
Sa pewne zasady...
Juz nie mowiac o szukaniu!
Maska i atrapa pasuja, skoro widziales w innych Trabach to po co pytasz "czy pasuja"?w atrapie 601 wiekszy otwor, chlodnice rozne vw jetta, golf, polo, wartburg 1,3, fiat - SZUKAJ |
|
|
|
 |
Engel
Gość
|
Wysłany: 2004-01-11, 16:49
|
|
|
ale sie zaźlił :))))))) .............
pasuje z tym ze jak ja bedziesz chciał otworzyć to nie bedzie sie trzymała bo tam gdzie w 601 jest to co trzyma maske otwarta w 1.1 jest takie cus okragłe ale to juz chyba wiesz jak masz polufffke :P musisz se to dac gdzie indziej i bedzie łokej |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-01-11, 23:59
|
|
|
| a teraz odnosnie cen :) Katowice- maska 10zl, atrapa 5zl, calosc+ gniazdo zapalniczki=15zl :) Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Engel
Gość
|
Wysłany: 2004-01-12, 00:27
|
|
|
| a czy to jakos pasuje to gniazdo zapalniczki do tej atrapy ? :)))))))))))) |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-01-12, 15:35
|
|
|
| do atrapy co prawda nie, ale do srodka jak znalazl :) |
|
|
|
 |
Karol S
Gość
|
Wysłany: 2004-01-12, 16:45
|
|
|
witam!
i tu mala poprawka maska pasuje ale nie do konca poniwaz:
1.nie ma wlotu powietrza na nagrzewnice - latem troche goraco bo cieplym to dmucha calkiem niezle ale z zimnym sa problemy bo zasysa powietrze z pod maski czyli rozgrzane przez silnik --- ale mozna zlozyc wlot wlasnego pomyslu --- bylo o tym na forum --- lub kupic koszt ok 40-50zl za najtansze --- ja mam taki i jest cool
2.jezeli masz gaz i nakladke na gaznik to tez moze byc problem bo 601 ma bardziej plaska maske i moze sie opierac "czapa" idoca od filtru powietrza do gaznika
3.wiem ze otwor(nawiew na chlodnice) w atrapie moze byc za maly(to zalezy czy masz orginalna chlodnice czy cos innego) wiec jak sie bedzie grzal to trzeba wyciac wiekszy wlot
maska i atrapa od 601 a do tego biale klosze od 601 i trabik wyglada o wiele ladniej --- wiem bo moj jest tak zrobiony
pozdrawiam karol s |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 14:51
|
|
|
Katowice- maska 10zl, atrapa 5zl, calosc+ gniazdo zapalniczki=15zl :)
Kurde... Ja chce zeby tak u mnie bylo ! :)
Czyli jak dorobilbym wlot to wszystko bylo by ok ?
Atrape i lampy 601 juz mam w piwnicy :) jeszcze brakuje maski (no i ew. blotnika prawego tyl)...
PS. Uzylem funkcji szukaj :D |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-02-17, 21:18
|
|
|
| Ja mam maske z wlotem takim najtańszym i powiem Ci, ze ja właśnie wyrzucam moja maske z tym wlotem i zakładam oryginalną 601, bez wlotu, co najwyżej pokombinuje coś z otworami i siatką, taki najtańszy wlot nie jest ładny, fajnie wyglądaja te, które można kupić na allwegro (np Evo) ale one kosztuja min 100zl... Pytanie- czy warto?! :) Czy moze pomysleć nad rozwiązaniem wiatraka. Pzdr |
|
|
|
 |
|
|