Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
drzwi bez klamek
Autor Wiadomość
krawiol
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 15:13   

ja poprosze nr tego dzinnika i o jego elektroniczna czesc na @

Arek CB SQ5HAW
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 15:31   

kazdy tu mowi ja te ja tez ,a czlowiek was wkreca , no mozeeeeeeeeeee nieeeee miejmy nadziejeeeeee czas pokazeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

CZEKAMY NA INFO LEONA KAMINSKIEGO

POZDRAWIAM

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 16:26   

I pewnie się nie doczekamy a gość siedzi i się z nas śmieje jeśli to prawda co podejrzewam. A jeśli nie to od razu przepraszam.
Czy ktoś niejakiego Leona Kamińskiego ze Szczecina (jak podaje w profilu) zna? Bo oferuje w swoim poście, że udzieli kilku wskazówek, rzuca hasło na które połowie trabanciarzy gęba od ucha do ucha się uśmiecha - tylko że jest jedno małe ale - adres e-mail podany w profilu jest lipny!! Napisałem, żeby sprecyzował informacje które podał i w ciągu kilku minut dostałem zwrot poczty z adnotacją, że takie konto nie istnieje!!
Dobrej zabawy p. Leonie...

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 16:28   

czyzby kolejny szpieg z krainy deszczowcow?

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 16:54   

hehe kolejny allach:)))
ale lipną historyjke walnął bo nimt mu nie wierzy... jak by coś bardziej prawdopodobnego powiedział to by lepszy ubaw miał jakby ktoś powiedział że np. idzie szybko szyby ściemniać albo klamki zaszpachlować..

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 23:06   

Szczecin sie uaktywnil... Mam tylko nadzieje ze to bedzie ta "dobra" strona.

Dominik ( mix0l )
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 10:45   

Bry:) Ja znam Leona ze Szczecina-z reszta kto byl w czasie objazdówki w Kryspinowie tez powinien go kojarzyc( żółty trabi przerobiony z 601 na 1.1). Uważam że facet jest w porządku. A co do postu sie nie wypowiadam bo wole z klamkami.Poczekajcie cierpliwie- moze nie zaglada tu tak czesto jak my:)) Na zrazie i pozdrowionka

Ida
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 12:10   

Odnośnie problemów z zatrzaśniętymi kluczykami (przy braku klamek) zawsze można zainstalować tajny pstryczek, który otworzy drzwi i po problemie...u mnie takowy funkcjonuje (na szczęście).

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 16:10   

O!! Mixol się objawił:)
No jeśli tu chodzi o tego akurat gościa no to kojarzę. W poprzednim poście zastrzegałem od razu że jeśli się mylę to przepraszam.
Ale e-mail nieprawdziwy - dziś próbowałem drugi raz i też natychmiast zwrot.

leon kamiński
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 17:16   

Przepraszam za brak aktywności w necie.O drzwiach bez klamek poinformował mnie mój znajomy/kiedyś dałem się złapać na radar/policjant,przyjechał specjalnie aby mi to powiedzieć,ponieważ widział mojego Trabanta.To co mówił brzmiało wiarygodnie.Nie mam podstaw aby mu nie wierzyć.To właśnie ja mam żółte trabi z motorem 1.1 ,mam 60km i zapędzam się do 180km/godz.Zapewniam wszystkich,że do Zwickau pojadę bez klamek ! Pozdrawiam wszystkich moich znajomych i o ironio tych,których wozy znalazłem na www.wiejski.tuning.prv.pl.Postaram się uruchomić moją skrzynkę,zrobię to jutro. Pozdrawiam.

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 17:43   

a jesli tak to sorki za podejżliwość

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 18:09   

No dobra ale to nie zmienia faktu ze ta ustawa gdzies jest i warto znalezc linka jakie zmiany sa wprowadzone.

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 22:09   

takie gadanie ze klamki sa po to zeby dostac sie do srodka w razie wypadku dosc łatwo obalic... a co jesli drzwi beda zaryglowane?
zadne klamki nie pomoga.....

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-13, 23:52   

no trudno brzydal powiem tyle-WELCOME TO POLAND!!! w USA można mieć diody, klamki(aznaczy brak), podświetlenie podwozia, itd.może rzeczywiście to ma jakiś wpływ na bezpieczeństwo(a nawet napewno ma) ale "nasi" czasem przesadzają

bRq
Gość
Wysłany: 2004-02-14, 14:28   

Popatrzcie... To co u nas zabronione to ludzie robia :) ... Przeciez jakby u nas to bylo dozwolone to "kazdy" by tak robil :)
A w stanach ? Nie kazdy ma podwozie podswietlone, diody, klamki itd :) Montuja to do jakis lepszych fur...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi