|
drzwi bez klamek |
| Autor |
Wiadomość |
leon kamiński
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 18:23
|
|
|
| W końcu można zrobić sobie drzwi bez klamek!Zgodnie z Dziennikiem Ustaw od 01.01.2004r można mieć nie tylko drzwi bez klamek ale także ciemne szyby z przodu i żółte światła obrysowe! Mogę udzielić paru wskazówek tech. dot.zamontowania siłowników w drzwiach. |
|
|
|
 |
Engel
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 19:12
|
|
|
| pokaz mie ten art. bo nie uwierze WOW |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 19:49
|
|
|
| częśc też bym prosił o ten dziennik ustaw bardzo jestem ciekaw jak to wygląda mój mail fritz@msi.pl |
|
|
|
 |
Rafał Bk
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 20:27
|
|
|
witam!
ja tez poprosze o ten dziennik :))
pozDDRo 4 all |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 21:30
|
|
|
patentfajny- mamy od prawie pol roku traba bez klamek - w lecie fajny bajer -ale teraz przy mrozach.... siostra czesto musi wchodzic przez bagarznik zeby wypchnac drzwi - a uszczelki regularnie sa czyszczone i smarowane.....
po tym jak widze jak sie meczy nie polecam tego tym ktorzy czesto w zimie w pospiechu musza odpalic maszyne i gdzies jechac:) |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 21:45
|
|
|
| miałem taki bajer zrobic ale obawiam sie że będe zapominał i zostawiał pilota w środku:)) chyba poprzestane na centralnym. A co do szyb to teraz tez można mieć przednie ale tak żeby przednia miała 75% przejzystości a przednie boczne 70%-czyli atest Instytutu Szkła i Ceramiki w Krakowiea!! niewieże że nagle się to zmieniło-nawet te procenty pisza na niektórych szybach w autach(gł koreańskich). C0o do klamek to prędzej uwieże choć nie wiedziałem że czepiają się tego.Swiatła obrysowe moga bys w aucie które ma ponad 1,8m szeropkości(chyba że ma 6km dł) i nie sądze żwby to zmienili |
|
|
|
 |
Jędrek
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 22:07
|
|
|
| hiehie nie raz juz lecialem po srubokret zebyotworzyc maske (zabezpieczenie w razie zamkniecia da sie otworzyc drzwi zwierajac kabelki:) bo zamknalemdrzwi wyjezdzajac np z bramy zeby nie napadalo:P ipilocik zostawal w odpalonym autkuna srodku drogi:) |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 22:27
|
|
|
| Heh. Ja tez bym chcial zobaczyc ten dziennik ustaw... |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 22:54
|
|
|
| Konkrety poproszę - dopóki nie zobaczę nie uwierzę. Spróbuję jutro poszukać tego Dz.U. Tyle tylko że w Dzinniku Ustaw to tylko "prezentowane" jet prawo - jeśli już to nie wg. Dz. U. ale wg ustawy albo rozporządzenia tak można by robić. |
|
|
|
 |
MarKov
Gość
|
Wysłany: 2004-02-11, 23:01
|
|
|
| Jak mozna to ja tez poprosze jestem tym bardzo zainteresowany |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2004-02-12, 00:11
|
|
|
| chyba normalnie pierwsza ustawa co sie nia trabanciarstwo cieszy:)))))))) |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2004-02-12, 00:16
|
|
|
| i chyba nie tylko :) |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-02-12, 08:26
|
|
|
| ja właśnie cośkiedys słyszałem że trza mieć klamki bo w czasie wypadku nie ma za co złapać, oraz dzrzwi mogą sie otworzyć przez spięcie w czasie jazdy ale nie wiedziałem że moga sie za to poważnie przyczepić.Wszyby raz jesszcze mówie -nie wierze |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-02-12, 08:41
|
|
|
| Masz nr tego dziennika? |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2004-02-12, 14:28
|
|
|
| blaz-jak sie otworza w czasie jazdy to je ped powietrza docisnie;) a swoja droga to dzrwi full orginal z klamkamy tez mi sie otwieraly w czasie jazdy dopoki porzadku z nimi nie zrobilem |
|
|
|
 |
|
|