Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
drzwi bez klamek
Autor Wiadomość
leon kamiński
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 18:23   

W końcu można zrobić sobie drzwi bez klamek!Zgodnie z Dziennikiem Ustaw od 01.01.2004r można mieć nie tylko drzwi bez klamek ale także ciemne szyby z przodu i żółte światła obrysowe! Mogę udzielić paru wskazówek tech. dot.zamontowania siłowników w drzwiach.

Engel
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 19:12   

pokaz mie ten art. bo nie uwierze WOW

Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 19:49   

częśc też bym prosił o ten dziennik ustaw bardzo jestem ciekaw jak to wygląda mój mail fritz@msi.pl

Rafał Bk
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 20:27   

witam!
ja tez poprosze o ten dziennik :))
pozDDRo 4 all

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 21:30   

patentfajny- mamy od prawie pol roku traba bez klamek - w lecie fajny bajer -ale teraz przy mrozach.... siostra czesto musi wchodzic przez bagarznik zeby wypchnac drzwi - a uszczelki regularnie sa czyszczone i smarowane.....
po tym jak widze jak sie meczy nie polecam tego tym ktorzy czesto w zimie w pospiechu musza odpalic maszyne i gdzies jechac:)

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 21:45   

miałem taki bajer zrobic ale obawiam sie że będe zapominał i zostawiał pilota w środku:)) chyba poprzestane na centralnym. A co do szyb to teraz tez można mieć przednie ale tak żeby przednia miała 75% przejzystości a przednie boczne 70%-czyli atest Instytutu Szkła i Ceramiki w Krakowiea!! niewieże że nagle się to zmieniło-nawet te procenty pisza na niektórych szybach w autach(gł koreańskich). C0o do klamek to prędzej uwieże choć nie wiedziałem że czepiają się tego.Swiatła obrysowe moga bys w aucie które ma ponad 1,8m szeropkości(chyba że ma 6km dł) i nie sądze żwby to zmienili

Jędrek
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 22:07   

hiehie nie raz juz lecialem po srubokret zebyotworzyc maske (zabezpieczenie w razie zamkniecia da sie otworzyc drzwi zwierajac kabelki:) bo zamknalemdrzwi wyjezdzajac np z bramy zeby nie napadalo:P ipilocik zostawal w odpalonym autkuna srodku drogi:)

bRq
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 22:27   

Heh. Ja tez bym chcial zobaczyc ten dziennik ustaw...

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 22:54   

Konkrety poproszę - dopóki nie zobaczę nie uwierzę. Spróbuję jutro poszukać tego Dz.U. Tyle tylko że w Dzinniku Ustaw to tylko "prezentowane" jet prawo - jeśli już to nie wg. Dz. U. ale wg ustawy albo rozporządzenia tak można by robić.

MarKov
Gość
Wysłany: 2004-02-11, 23:01   

Jak mozna to ja tez poprosze jestem tym bardzo zainteresowany

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 00:11   

chyba normalnie pierwsza ustawa co sie nia trabanciarstwo cieszy:))))))))

bRq
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 00:16   

i chyba nie tylko :)

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 08:26   

ja właśnie cośkiedys słyszałem że trza mieć klamki bo w czasie wypadku nie ma za co złapać, oraz dzrzwi mogą sie otworzyć przez spięcie w czasie jazdy ale nie wiedziałem że moga sie za to poważnie przyczepić.Wszyby raz jesszcze mówie -nie wierze

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 08:41   

Masz nr tego dziennika?

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-02-12, 14:28   

blaz-jak sie otworza w czasie jazdy to je ped powietrza docisnie;) a swoja droga to dzrwi full orginal z klamkamy tez mi sie otwieraly w czasie jazdy dopoki porzadku z nimi nie zrobilem

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi