Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Białe klosze...
Autor Wiadomość
qba_601
Gość
Wysłany: 2004-02-06, 22:04   

mam male pyt ile kosztuja w ccf ie biale klosze tyl ??

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-02-06, 22:05   

Witam Pana krzysztofa ciesze sie ze zaitala tu kolejna osoba ze Szczecina.
Biale klosze w CCF'e z\w jakiej cenie?

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-06, 22:14   

Kristoff przecoeż masz atest na papirku na tłumik!! chyba że już zgubiłeś.. a mam takie pytanie te białe zestawy które sprzedaje na allegro Ciotka Lilka to są atestowane?Ja oblepiłem żarówki folią do przyciemniania szyb która mi została i jest dobrze, nie traci koloru i w ogóle

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-02-06, 22:34   

ta z allegor to tyl jest bez atestu a przud z atestem . tyl jest bez atestu i cena jest jak za bez atestu :)

jezdzilem na polskich i nikt mi sie niczego nie przyczepil, ani na przegladzie ani policja jak mnie kontrolowala bo mi sie stopy wciaz palily bo czujnik stopu padl..

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 00:58   

powiedzcie coś wiecej o tych kloszach i zarówkach z CCFu...

konkretnie
ceny i rodzaje..
albo link jakis!

bo szlag mnie trafia jak co miesiąc musze wymieniac czerwone...

tylko ze u mnie jest dodatkowy patent bo białe tyły ala 601 mam czterofunkcyjne i potrzebuje dwuwłoknowe czerwone .. ale DOBRE!!!!

picia trabik
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 01:58   

witam ja mam klosze z ccf są z atestem losztowały 32 zł za szt, zarówki sobie podarowałem z ccf poniewaz jak je zobaczyłem to śmiech mnie zebrał sam sobie zrobiłem zarówki i jezdze na nich juz 2 lata i spokuj mam< nie schodzi nie odłazi perfekt:)

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 07:08   

cuż -puszka czerwonej farby do bagażnika i można jeżdzić na zwykłych

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 09:01   

Limes....
w mojej duzej zielonej skrzynce powinna byc jeszcze rura termokurczliwa a w kanciapie jest czajnik.... proponuje rozwiazanie jak powyzej podalem... Lewy tez tak zrobil i mamy to juz od sierpnia...

bRq
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 12:29   

Ja kupilem pol roku temu do malca czerwone zarowki. Biegalem za nimi miesiac. Wtedy mialem jako 1 z pierwszych w miescie biale klosze :D. Pozniej moznabylo je dostac bez problemu. Teraz zreszta tez. Koszt - ok.4-5 pln. Na gieldzie w poznaniu slyszalem ze kosztuja 3.50. Nie maja one atestu, wiec niebiescy jak chca to sie doczepia. Sa tez zarowki diodowe, ale koszt 37pln za sztuke powala na glebe. Zamiast "banki" szklanej sa diody. Jakby ktos potrzebowal takie zarowki to moge kupic i przeslac. Ale wydaje mi sie ze w kazdym miescie gdzies mozna je dostac.

Kristoff
Gość
Wysłany: 2004-02-07, 21:07   

Sluchajcie ja mam klosze biale do 601 sprowadzone z niemiec i maja one na wysokosci kierunkow i stopow natloczone jakies znaki - w czyms co przypomina romb jest takie ozznaczenie Af a potem liczby 107-04 i znow romb z literami Af drugie oznaczenie to ten sam romb z literkami Af potem cyfra 106 nastepnie obok 43 w kolku i znow romb z literami Af - czy to jest wlasnie ow atest na klosze? Bo o ile wiem to winno byc Ez jakas cyfra w kolku a nie zadne romby i takie tam. Pomozcie bo nie wiem czy klosze zakladac czy nie...

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-02-08, 14:33   

ludzie nie wiem skad macie ten problem

biale klosze z atestem czy bez jak sie policjant chce przypier... to sie i tak przypier...
na dobra sprawe to jesli swiatla sa "jednoznacznie interpretowalne" to nie ma zadnych problemoow ... maja sie wyraznie swiecic na czerwono i pomaranczowo a nie jakies dziwne rozowawe kolorki

jeski sie wyraznie i konkretnie czerwono swieca to nie ma sie czego obawiac

jesli juz traficie na sluzbiste to bedzie was to kosztowalo 20 pln i troszke jezdzenia po odbior dowodu rejestracyjnego

Marcin
Gość
Wysłany: 2004-02-08, 15:32   

To ja się jeszcze zapytam apropo kloszy. Czemu są tylko białe ala 601, nie można dostać takich jak ma polówka?

qba_601
Gość
Wysłany: 2004-02-08, 15:50   

z poloowka to tza bylo by znalezc producenta co by zechcial robic klosze gorne do polo bo dol jest.

blaz
Gość
Wysłany: 2004-02-09, 17:17   

właśnie przecież kolor czerwony jak jest no i pomarańczowy to czemu mają się czepiać!przecie świeci tak jak trzeba. Tyle że taka prawda że 80% białych kloszy w trabach świeci na różono

Wojtuś D
Gość
Wysłany: 2004-02-10, 00:15   

Co do ceny kloszy w ccf ie to dzwonilem tam jakis czas temu(3 miesiące?) i powiedzieli mi, ze moga sprowadzic, w cenie 50 Euro za komplet. Wiec kupilem wegierskie(podobnoi węgierskie) w Stanpolu. Żarówki mam malowane czerwonym lakierem Motip do lamp, ale swiecą na landrynkowy róż;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi