|
[1.1]radio jak zamontowac by bylo OK |
| Autor |
Wiadomość |
Manki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 16:27
|
|
|
cze wszystkim
Dostalem od kolezanki radio no i chcialem je zamontowac i coz sie okazuje ze w tykam je co by przymiezyc miejsce gdzie geniusz konstruktorski przewidzial gdzie takie radio w trabie ma byc i co sie okazalo radio wystaje z kokpitu o ok.2,5cm i teraz mam pytanie czy to jest problem oraz jak drodzy koledzy poradziliscie sobie w podobnej sytuacji dzieki z gory za pomysly i rady
POZDRO |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 16:37
|
|
|
Nio mozana zamontowac w miejsce gdzie pasazej sie trzymie - tam jest git :P
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Rafał Bk
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 16:47
|
|
|
ja mam wlasnie w tym miejscu gdzie posazer sie chwyta jak hamuje i jest Git
pozDDRo all |
|
|
|
 |
osyt
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 16:53
|
|
|
| ja mam od wielu wielu lat na półeczce obok kierowcy na dole i jest supa!!!! bo nikt nie wie (złodziej ) że mam radyo! |
|
|
|
 |
Manki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 17:41
|
|
|
| to ja jeszcze sobie poprzymierzam i popatrze,dzieki za rady |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
|
|
|
 |
Manki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 21:21
|
|
|
| dzieks za foto, a jak gruba jest ta maskownica z blachy?czy czegos tam co ma ja symbolizowac:) |
|
|
|
 |
brzydal
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 21:38
|
|
|
| albo skombinuj sobie taka poleczke pod sufitem jak wegrzy mieli w cfikal..... |
|
|
|
 |
Waski
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 21:39
|
|
|
| Ja mam radio zamontowane na dachu regulowanie nie jest klopotliwe kable do glosnikow mam puszczone rynnami na okolo, zeby zauwazyc radio trzeba sie schylic dosc sporo... |
|
|
|
 |
.:Konrad Grodzki:.
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 22:13
|
|
|
| Ja mam pod ogrzewaniem. Bardzo wygodnie. nie trzeba "szukac" radia po kokpicie, mozna zmieniac ustawienia trzymajac reke na lewarku i zostaje miejsce na schowek w miejscu przewidzianym dla radia przez producentow. Pod bezpiecznikami mam discmana ;) |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 22:25
|
|
|
| Można zamocować w miejscu gdzie jest dla niego przeznaczone. Trzeba sobie skombinować ramkę pod radio - była taka razem ze starymi polskimi radiami SKALD, SKALD-2. Radio wtedy ładnie wygląda i nie przeszkadza to, że lekko wystaje. Z tyłu musisz je tylko zamocować do blachy (to już wg. własnego uznania) i gotowe. Jak to wygląda u mnie, możesz zobaczyć tu. Radio jest standardowych wymiarów; jak każde. |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 23:20
|
|
|
| ja mialem swego czasu podciete nawiewy od szyby tak ze radio wchodzilo idealnie - teraz przerobilem SE-DESKE i wszystko jest GIT :d |
|
|
|
 |
Koba
Gość
|
Wysłany: 2004-02-16, 23:32
|
|
|
Ja mam w standardowym miejscu (w 601) radyjko safari 5, na podpuchę dla złodziei, zaś lepszy sprzęcik na półeczce pod dachem. można się pobawić i zrobić sobie taką półeczkę. wygodna rzecz, polecam. jeśli chcesz więcej szczegółow to uderzaj do mnie na priva, wyślę Ci wtedy pare fotek. narka
Koba |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-17, 09:01
|
|
|
jak gruba jest ta maskownica z blachy?czy czegos tam co ma ja symbolizowac:)
aluminiowa ryflowana blacha 1,5mm :))) |
|
|
|
 |
Manki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-17, 22:07
|
|
|
| zainrygowalla mnie ta poleczka pod dachem.dzieki jeszcze raz za fure pomyslow,szerokiej drogi |
|
|
|
 |
|
|