|
[601] Gdzie tłumnik ssania? |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 21:54
|
|
|
HA i to jest odpowiedź na piątkę! DZIĘKI!!!
A co to ten klarlak? I czym polerować? |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 22:03
|
|
|
| Polerka to kupujesz takie jakby szczotki polerskie jakies 30zl kosztuje, ale to jest wylacznie do katowki z regulacja obrotow (do 2000) a jak nie to kolko filcowe nawet na wiertarke pzdr |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 22:21
|
|
|
| A klarlak to jest wierzchnia warstwa lakieru na metaliku-najpierw idzie podkład, potem baza a na końcu klarlak.Innymi słowy to jest coś w stylu lakieru bezbarwnego. Spytaj Papla-do tej pory jestem pod wrażeniem jego lakieru... |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 22:26
|
|
|
| Nie mam pytań... No chyba że po ile ten KLARLAK i czy to jest jego nazwa handlowa? |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 22:37
|
|
|
| u mnie klar z Motipa kosztuje ok 20 zł za mały spray, dużu jest w granicach 35 zł. A co do nazwy nie jestem pewien, ale jak w sklepie powiesz o co biega, napewno to dostaniesz. |
|
|
|
 |
krzysztof kotecki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 23:02
|
|
|
| Panowie ale jak polozycie klarlak na niby chrom to juz pozamiatane-traci blysk i juz nie dopolerujecie.PZDDR |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2004-02-22, 23:12
|
|
|
| Ale tylko troche-za to nie matowieje i nie trzeba za bardzo dbać o tą wlaściwą warstwę. A dobry klarlak błyszczy się sam w sobie-technologia wypróbowana na moich aluminiowych klamkach i listwach przy dachy u kolesia (jedne i drugie były wcześniej wypolerowane na lustro) |
|
|
|
 |
|
|