|
Wycieraczki firmy TOYA 330mm |
| Autor |
Wiadomość |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-02-06, 09:31
|
|
|
| a jak kupować Lagune to paliwa było 1.5 litra i prawie brakło |
|
|
|
 |
Robert LIMES Chodnicki
Gość
|
Wysłany: 2004-02-07, 01:17
|
|
|
a ja mam tak porysowana juz przednią szybe ze nie ma wycieraczko która długo na niej pozyje :D
szkoda ze mam ją tak dobrze wkjejona bo bym na wiosne wymienił...
wkurzaja mnie bliki jak jade pod słonce albo w nocy...
ale ostatnio nówki... dzięki Xiedzowie... Boscha sprawuja sie very dobrze.. zobaczymy na ile wystarcza ;) |
|
|
|
 |
blaz
Gość
|
Wysłany: 2004-02-07, 07:15
|
|
|
| właśnie nie wiem czy to problem ale właściwie to moje też już trzeba będzie wymienić-na pewno przed jesięnią br.Ale problem ten sam co u LIMESA-szyba jest tajk porysowana że w nocy szlag mnie trafia-a do tego nie mam długich. W zeszłym roku na pewnej stacji diagnostycznej nie podbili mi przeglądu.A na innej za końcówke na rure wydechową(podobmą jak u Miedelnicy tylko pojedyńczą). Ciekawe czy można gdzieś dostać szybe laminowaną bo ja mam "zwykłą". |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-02-18, 23:45
|
|
|
ehh ... dlugie to ja mam ... nie mam postojowych ... :(
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-02-19, 10:21
|
|
|
W moim Trabim od 3 lat mam wycieraczki "Dyna" i sprawuja sie bardzo dobrze!
Szybe laminowana to albo uzywke, albo poszukaj na forum... ;) |
|
|
|
 |
Gajos
Gość
|
Wysłany: 2004-02-19, 13:32
|
|
|
| A mi ostatnio jakiś kolo sprzątnąl wycieraczki z mojego traba.. może to i dobrze.. chociaż caly czas zastanawiam się po co mu one byly - stare, z korozją i na dodatek źle zbierajace wodę.. |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2004-02-19, 14:58
|
|
|
| to byl pewnie gosc co handluje wycieraczkami...krotko mowiac zmusil cie do zakupu nowych;))))) |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-02-20, 09:50
|
|
|
| Chwyt marketingowy to sie nazywa :] |
|
|
|
 |
Phyt0n
Gość
|
Wysłany: 2004-02-25, 08:07
|
|
|
hheh .. pewnie masz jakis sklep motoryzacyjny pod nosem co? a nastepnego dnia za wycieraczka (heehe) znalazles wlasnie jego ulotke? :))
Pozdrowienia! |
|
|
|
 |
|
|