Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Prawdziwy 601.1 :)
Autor Wiadomość
Kristoff
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 10:16   

Hehe ludzie co Wy wiecie o zabijaniu....:) powiem Wam ku przestrodze nie kupujcie trabikow od starszych babc i dziadkow, ktorzy jezdza nimi lub i nie jezdza tylko do kosciola. Ja swego kupilem z przebiegiem 40000, mial pneumanty z wloskami, oryginalna tapicerke, worki ochronne na siedzeniach (jeszcze fabryczne) i w ogole byl fabryczny. Do mniej wiecej roku uzytkowania przeze mnie. Potem zaczelo sie z nim cos dziac, a obecnie hmmm moge stwierdzic, ze mam pewnie jedna z nielicznych (poza np. Bolkiem :)) dwusuwo-polowek, bo bierze i chla olej w tempie extremalnym - ostatnio nawet ok. 0,7 l/1000 km. Ostatnio tankowalem na BP i podchodze do kasy i prosze o 2 litry oleju, a gosc a po co panu 15w40 niech pan wezmie mixol - bedzie w sam raz, na to ja: to jest czterosuw a ja chce sobie troche dolac oleju. Konkluzja: nie kupujcie aut od starszych ludzi bo i owszem ladnie wygladaja ale po jakims czasie....Ja zmieniam niedlugo silnik, bo ile mozna dolewac...

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 10:53   

Ostatnio tankowalem na BP i podchodze do kasy i prosze o 2 litry oleju, a gosc a po co panu 15w40 niech pan wezmie mixol

Wydawalo mi sie ze na BP nie maja mixolu ;))

Kristoff
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 13:05   

Kurde nie wiem tak mi powiedzial - moze mieli cos na zapleczu :))

Chybol
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 13:28   

Pewnie specjalnie dla cfajtaktow z pod lady wyciagaja :D

techno
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 15:10   

Mają mixol tylko drogi

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 19:00   

Samochody od dziadkow z reguly nie sa zajezdzone tylko zamordowane-wiekszosc z nich glaszce pedal gazu a samochod kazdy nawet trampek ma swoje optymalne obroty przy ktorych chodzi jak pszczolka.Jak potem pojdzie w normalne rece to pol roku i zaczynaja sie schody bo dziadek wychowal sobie lenia a mlody go zameczyl.TAK TO JEST Z DZIADKAMI!!!!!

Kristoff
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 20:48   

No nie wiem czy go zameczylem hehe bo kilka razy udalo mi sie na prostej dobic do 160 km/h ale to byly czasy ze hual jak szalony, fakt, ze jak go kupilem to byl strasznie zamulony, potem dostal w d... i bylo oki do czasu...takze dziadki mam apel - jadac do kosciola przekraczajcie predkosc przeciez potem i tak mozecie sie z tego wyspowiadac :))

Grzesiek N.
Gość
Wysłany: 2004-03-06, 22:09   

Albo jeździjcie na jedynce 40km/h :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi