Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Obnizenie...
Autor Wiadomość
TrabiManiak
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 16:54   

Hej...Najpierw stwierdzam ze o tym... o co mi chodzi nie bylo wczesniej :))
A mianowicie czy ktoś probowal obnizyc swojego Trampusia po przez wrzucenie mu do przody sprezyn z zuka ?

PozDDRawiam

TrabiManiak
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:06   

P.S Kolega z bloku naprzeciwko podobno tak zrobil !?

sidus
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:09   

Borsuk tylko sie nie denerwuj :)

Engel
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:14   

policz od 0,1,2,3,4,5,6,7.........10

a może tu nie wejdzie :P

NO COMENT

TrabiManiak
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:14   

Hehe a czy ja tego mu na złosc nie robie ?
Nieeeeeeee

PozDDRawiam

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:16   

Skoro Twoj kolega tak zrobil to czemu sie pytasz czy to mozliwe?? eh... smiac sie czy plakac??

Hans
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:18   

Ciekawa sprawa a może wstaw całą zawiechę od żuka łącznie z kołami.Zawieszenie żukowskie charakteryzuje się dobrą amortyzacją.
Czego to ludzie nie wymyślą.

sidus
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:20   

no ale trzeba dodac ze chodzi to o 601 z resorem zeby bylo zabawniej i po NIBY wlozeniu sprezyn zamiast resoru z zukaoczywiscie siedzi nizej :) Czy ktos chce cos jeszcze dodac? :)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 17:27   

Tak - ja chce dodac - jest to cholerne smiecenie na forum!

TrabiManiak kup sobie przynajmniej model Trabanta i go posklejaj, zajmij sie czyms sensownym... albo idz do garazu do jakiegos znajomego trabanciarza i pomoz mu przy robocie.

Proponuje EOT
(to znaczy koniec watku!)

Oizo
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 18:22   

To całe obiżenie trzyma niski poziom :)

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 20:03   

proponuje zalozyc zawieszenie od kamaza - koles tak zrobil - ale nie wiem czy tak da rade zrobic :D

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 20:09   

Dlatego proponuje zaczac sie szanowac i starac sie nie pisac bzdur, takze nic nie wnoszacych w dyskusji dopisow w stylu: "popieram", "ja tez". Mysle tez o podobnych zwiezlych wypowiedziach ktore praktycznie niczego nie wnosza do tematu, poza tym ze autor wyswietli sie w okienku na forum.

Coraz wiecej osob narzeka na nasze forum i ma sporo racji. Ja nie naleze do tych ktorzy czytaja wszystkie tematy, ale staram sie wygospodarowac czas zeby przegladac wiekszosc, ale sa tacy uzytkownicy, ktorzy nie maja nawet tyle czasu - czasem zerkna; chca przegladnac co sie dzieje, albo znalezc cos potrzebnego...

Dlatego bardzo prosze tych ktorzy maja czas na czytanie wszystkiego, a przy okazji lubia napisac cokolwiek w kazdym temacie czego by nie dotyczyl o wyrozumialosc i powstrzymanie sie od pisania o niczym i wnoszenia na forum zerowej wartosci dodanej.

Dziekuje!

guma_
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 21:59   

No Grzesiu co racja to racja ale taka juz jest ludzka mentalnosc ze kazdy musi swoje 3 grosze dorzucic, wszyscy narzekaja i wszyscy tak robia a wogole to powinien byc jakis moderator i usowac coponiekture posty no i bany dawac czasowe jak ktos sie bedzie zle zachowywal no ale nikt nie ma czasu a moze nie da rady ??
pozDDRo

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:21   

WEZCIE GO ODSTRZELCIE-autora tematu znaczy niech zacznie grac w bierki albo cos w ten desen-ostatnio na forum syf malaria i korniki TRABIMANIAK I Podobni opamietajcie sie.PZDDR

Robert LIMES Chodnicki
Gość
Wysłany: 2004-02-29, 22:34   

coby nie powiedziec ale Grzegorz madry człek jest... io zwykle rację ma
jak ja ostatnio napisałem cos wiecej i na temat to jeszcze mnie od gaduł wyzwali :-) )))

ale najbardziej urzekła mnie ostatnio argumentacja jednego nmłodego człowieka :D
"ja tylko se tak gadam i wszystko."

samo sedno...!!!!!!!

a co tam... bede gaduła...
zastanówcie się dlaczego ludzie nie stosuja opcji szukaj tylko wrzucaja nowy post?
bo kto by chciał się w tym smietniku grzebac!!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi