|
Warsztat |
| Autor |
Wiadomość |
Monika Szymańska
Gość
|
Wysłany: 2005-07-02, 21:16
|
|
|
| Mam problem. Oddałam samochód do warsztatu na spawanie kielicha w tylnym wachaczu. Jadąc wyrwał się. Zaprowadziłam trampka do warsztatu. Nie bylo by problemu gdyby nie to iż przy zmianie sprężyn i amortyzatorów okazało się iż spaw odpadł. Mieszkam w Markach więc pojechałam do najbliższego warsztatu którego adres wziełam ze strony cartoontrabant. Myślałam że pan mechanik zna się na robocie. Mam pytanie: co zrobić i gdzie znajduje się w okolicach Marek SPRAWDZONY warsztat zajmujący się naprawą Trabantów? Nie dość że wsadziłam pieniądze w kieszeń szefowi warsztatu w gruńcie rzeczy za nic to jeszcze zastanawiam się gdzie i za co zrobią mi to porządnie. Pisze ku przestrodze i proszę o namiar na dobrego spawacza. |
|
|
|
 |
windykator
Gość
|
Wysłany: 2005-07-03, 21:59
|
|
|
| Witaj. Jak dokonasz naprawy w dobrym warsztacie to koniecznie poproś o FAKTURE i w całości poprzedni "fachowiec" ma ci oddać za naprawe.Jak nie to daj znać to go zwindykuje gratis po godzinach.A i niech ten co to poprawi opisze dokładnie co zrobił i jak się da niech napisze co poprzednik zrobił źle .Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|