|
NARESZCIE PORZĄDNY I TANI WARSZTAT W WARSZAWIE |
| Autor |
Wiadomość |
osyt
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 12:12
|
|
|
| LUDZISKA Z WARSZAWY I OKOLIC SLUCHAJCIE I POJEDZCIE OCENIĆ SAMI...ZNALAZŁEM PO WIELU LATACH POSZUKIWAŃ WARSZTAT SAMOCHODOWY W KTÓRYM TO MECHANICY TO LUDZIE MILI I SYMPATYCZNI ORAZ.PRZYJAZNI TRABANTOM WARTBURGOMM....I CENY MAJA DOŚC ROZSADNE A NAWET RZEKŁBYM NISKIE... I SENTYMENT DO TRABANTÓW... WARSZTAT MIESCI SIĘ W SAMYM CENTRUM WARSZAWY POD MOSTEM SLĄSKO DĄBROWSKIM PRZY UL.NOWY ZJAZD 1(OBOK STACJI BENZYNOWEJ CPN U ZBIEGU TRASY W-Z I WISŁOSTRADY) NR TELEFONÓW TO 826-01-55, 501-829-567 LUB 503-710-830.. POZDRAWIAM I NAPRAWDĘ WARTO ZADZWONIĆ I U NICH NAPRAWIAĆ!!!!PRZYNAJMNIEJ NA MNIE DOBRE WRAŻENIE ZROBILI I JA MAM WARSZTAT DLA SIEBIE ..... |
|
|
|
 |
lasic
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 12:53
|
|
|
| fajnie ale... co to znaczy niskie ceny ? |
|
|
|
 |
osyt
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 12:56
|
|
|
| no niski9e to według mnie ceny rozsądne o wysokości odpowiedniej do wykonanej pracy (np.wymiana paska rozrządu i pompy wodnej 120 w 1.3) wymiana sprzegła 150-200 pln) |
|
|
|
 |
Piotrek_dM
Gość
|
Wysłany: 2004-03-02, 19:05
|
|
|
| mysle ze sie niedługo przekonamy;) bo jak na razie ratowalem sie na konstruktorskiej, ale tam maja kosmiczne ceny za robocizne |
|
|
|
 |
lasic
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 09:42
|
|
|
| Chyab faktycznie ceny ok, dzieki za kontakt:) |
|
|
|
 |
Marcin
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 12:52
|
|
|
| Dzwoniłem do tego zakładu i powiedzieli mi, że za wymianę paska rozrządu chcą 130zł do tego jeszcze dochodzi jeszcze wymiana dwóch uszczelniaczy po 12zł każdy (jak wyglądają te uszczelniacze? i gdzie się znajdują?). Czyli w sumie 154zł, jeszcze do tego pasek, jakieś 35-40zł to wychodzi prawie 200zł. Czy można uważać, że jest to tanio? |
|
|
|
 |
osyt
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 12:53
|
|
|
| NAPERAWDE SĄ OK DZIŚ DRUGIM DNIU PRACY NA D MOIM SPRZĘTEM OKAZAŁO SIĘ ZE PANOWIE NA KONSTRUKTORSKIEJ A) WYMIENIAJĄC MI USZCZELKĘ W ROZRZĄDZIE (JA PŁACIŁEM JAK ZA NOWA 80PLN )DOSTAŁEM STARY SIMERING WKLEJONY NA UWAGA SILINKON!!!!@!#$ NA SILIKON B) PASEK ROZRZĄDU WYMIENIANY BYŁ ZE TRZY MIECHY TEMU A JUŻ JEST ZAJEZDZONY BO KOŁA NA KTÓRYCH PRACOWAŁ BYŁY WYJEBANE JAK NIEWIEM I W KAŻDEJ CHWILI MÓGŁ PRZESKOCZYĆ PASECZEK I KONIEC KROPKA TO OT TYLE CALE SZCZESCIE ŻE MI POMPA WODNA PADŁA TO WYM,IENIŁEM OD RAZU I KOŁA I PASEK...... I WIELE WIELE INNYCH TAKICH TAM @!#$ NIEDOCIAGNIEC...... A WRACAJĄC DO MECHANIKÓW Z UL.NOWY ZJQZD MIMO 2 RAZY WIĘCEJ ROBOTY JAKĄ MIELI PRZY ROZRZĄDZIE NIZ WSTĘPNIE SIĘ UMAWIALIŚMY CENĘ PODNIEŚLI O......20PLN.... I TO SA @!#$ MECHANICY......... |
|
|
|
 |
osyt
Gość
|
Wysłany: 2004-03-03, 13:55
|
|
|
| tak uwazam że to jest może normalnie (10)pln taniej niż na modlińskiej ale 300% bardziej uczciwie niż na modlińskiej i na konstruktorskiej do kupy wzięte.... |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-03-04, 17:39
|
|
|
| Dobrze, dobrze!!!!!! Uwaga nadchodze z wyjacymi lozyskami na wale..... |
|
|
|
 |
Maximus
Gość
|
Wysłany: 2004-03-06, 08:15
|
|
|
| Marcin - wymień sam !!! ja tak robię !!! |
|
|
|
 |
.:Konrad Grodzki:.
Gość
|
Wysłany: 2004-03-06, 20:56
|
|
|
| Osyt, capslock Ci sie zacial?? To go wylacz i nie krzycz. Co do warsztatu, dzieki za info. Moze kiedys obadamy ;) Jak narazie sa w tym klubie porzadni ludzie, ktorzy moga pomoc miejscem i rekami ;D |
|
|
|
 |
Topik
Gość
|
Wysłany: 2004-03-08, 16:14
|
|
|
| W rzeczy samej Konradzie........a kasiorę to lepiej na ci innego wydać:))) |
|
|
|
 |
Łukasz Antczak
Gość
|
Wysłany: 2004-03-09, 18:40
|
|
|
Witam.
Pojechalem, zostawilem, i...
spawanie obu mocowan wahaczy tyl (moj material) + wymiana maglownicy (jeszcze dzieki Jakubek) + regeneracja koncowki drazka kierowniczego + zalatanie dziury w podlodze = 400.
Czas dzialania - 30h
Drogo czy tanio?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2004-03-10, 11:50
|
|
|
| W miare tanio, w Piastowie za samo pospawanie mocowania amortyzatora przy wachaczu wzial 50 zeta....... |
|
|
|
 |
Marcin
Gość
|
Wysłany: 2004-03-10, 12:45
|
|
|
Czy z paskiem rozrządu to jechać do warsztatu, czy może ktoś z Warszawy mógłby mi pomóc w jego wymianie. Zawsze to te 150zł do przodu. Zbieram na instalacje gazową i każdy grosz się przyda.
PozDDRawiam! |
|
|
|
 |
|
|