|
.: Fajka świecy ? :. |
| Autor |
Wiadomość |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-03-07, 21:15
|
|
|
Witajcie!
Może mam głupie pytanie, ale ponoć kto pyta ten nie błądzi...
Spójrzcie na tę fotkę FOTKA i powiedzcie mi skąd zdobyć taką metalową fajkę świecy jak jest na zdjęciu. Czy taka metalowa to standard w Trabim czy trzeba je zaporzyczyć od innego pojazdu (jeśli to jakiego)? Bo moja od nowości była jakaś ebonitowa czy z innego tworzywa, ale nie metalowa. Może ktoś takie ma? |
|
|
|
 |
sidus
Gość
|
Wysłany: 2004-03-07, 21:45
|
|
|
| w simsonie takie mialem :P |
|
|
|
 |
guma_
Gość
|
Wysłany: 2004-03-07, 22:10
|
|
|
| na allegro albo na ebayu widzialem do kupienia looknij jak masz jakis sklep motorowy w poblzu np harleya to ci sprawadza z katalogu tylko cena :) DDR |
|
|
|
 |
kuba s. (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-03-07, 22:23
|
|
|
| ja sprzedałem niedawno na allegro. z tego co słyszałem to one są gorsze bo mogą mieć przebicia |
|
|
|
 |
AdamM (Trimm Trabb)
Gość
|
Wysłany: 2004-03-07, 22:25
|
|
|
Wow. ZBuKu gdzie Ty takie cudo znalazłeś?? Ładny osprzęt |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-03-07, 22:34
|
|
|
Hmmm... w takim razie zrobię sobie po swojemu... a co mi tam! A swoją drogą rzeczywiście silniczek wyczyszczony i odmalowany ktoś ma na cacy! Mi się strasznie podoba. Kto wie? Może kiedyś też sobie zrobię taki wypas? Ale najpierw zajmę się tym co wewnątrz... Choć nie ukrywam, że już się przymierzam!
poZDRÓWKO |
|
|
|
 |
Zbyszek 601delux
Gość
|
Wysłany: 2004-03-08, 09:17
|
|
|
| Jak się zdejmie tą blachę z fajki, to zostaje to co ma każdy z nas - ebonitowa fajeczka. Ja miałem takie fajki jak na tym zdjęciu, ale usunąłem te blaszki, bo faktycznie powodowały przebicia. Nie polecam, goły ebonit jest duuuzo lepszy |
|
|
|
 |
ROSO
Gość
|
Wysłany: 2004-03-08, 09:25
|
|
|
| racja.... |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2004-03-08, 14:20
|
|
|
| Witam! Ja osobiscie nie polecam nawet "gołych ebonitów". taka fajeczka to kolejne połączenie (a im mniej połączeń tym lepiej). Najlepiej kabelki silikonowe i bezpośrednio do świecy! |
|
|
|
 |
bipi78
Gość
|
Wysłany: 2004-03-09, 15:15
|
|
|
| ja mam takie chyba w garażu pozostałości po moim de luxie , jedna jest napewno , ale czy dwie napisz do mnie to dogadamy szczególy [oddam gratis :) ] |
|
|
|
 |
Oizo
Gość
|
Wysłany: 2004-03-10, 07:32
|
|
|
| Ale jakby machnął to jakąś srebrzanką to też byłoby i to bez żadnych przebić ! |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-03-11, 01:11
|
|
|
| Tak już zrobiłem... |
|
|
|
 |
mtrabant
Gość
|
Wysłany: 2004-03-11, 13:17
|
|
|
| silniczek ladnie wyglada ale trab pewnie jezdzi na lawecie. u siebie tez kiedys ladnie komore silnika odmalowalem ale jak Trab sluzy na codzien to niestety sie brudzi i po 5 tys wszedzie kurz. |
|
|
|
 |
|
|