Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
TraVectra
Autor Wiadomość
Joonior
Gość
Wysłany: 2004-03-09, 21:06   

Ludzie.dajcie temu juz spokój.odezwał sie i potwierdził już informacje że taki silnik ma więc czekajcie grzecznie na zlocik w łodzi to sie dowiecie....

arek 353
Gość
Wysłany: 2004-03-09, 21:07   

acha faktycznie "kotecki" qrcze ale ze mnie baran
zwracam honor :P

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2004-03-09, 21:18   

to bAarany mialy footro? :d
nooo zobaczymy kto bedzie w lodzi :d
w sumie nie wiem od kiedy jestem na forum i nie wiem czy jestem starym wyjadaczem - ale dzieki za pozdro :d

Oizo
Gość
Wysłany: 2004-03-09, 21:41   

Tylko uważaj na ciężką nogę bo przy takim pałeże naprostuje ci rurę wydechową :)

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-03-09, 22:00   

Najbardziej jednak chciałbym pokazac to cacko najwiekszemu ogonowi dżinksowi i futrzakowi na tym forum.Sami sie domyslcie komu.

Jak widac forumowicze nie sa tak bystrzy bo juz padlo pare propozycji na futrzaka.
Nie ma wiekszej radosci zobaczyc jak ktos tak jadem zionie! Jest to przykre!
:(

Pozdrawiam i dajcie spokój z tym tematenm do czasu spotkania w Łodzi.A teraz ide pokazac kto jest panem w tym miescie

Z takim tonem i taka pycha to daleko zajedziesz. Po co tak sie zachowywac...

picia trabik
Gość
Wysłany: 2004-03-09, 22:10   

NO więc jezeli masz reczywiście 1,8 16v to jest to silnik który ma 136km i to juz jest ecotec. ( elektroniki w ciul)
cewka w tym silniczku jest bezpośrednio nad świecami połaczona z nimi. A ty napisałeś ze zasilany jest z cewki trabantowskiej..... coś mi tu nie pasuje
No ale ....... wszystko jest mozliwe
innych 1,8 16v opel niema....

eddie
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 02:02   

coscie sie tak chlopa uczepili..
objedziecie go jezeli faktycznie cos kreci..
ale jezeli nikt tego jeszcze nie widzial to na @!#$ sie nabijacie?
sopojnej nocy..

MarKov
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 07:36   

Dajcie spokoj przyczepiliscie sie do Sevriona chcial to ma taki silnik a nie inny wydaje mi sie po przeczytaniu niektorych postow ze sa tacy co bardziej zazdroszcza i przez to sa wypowiedzi zlosliwe ale to juz inna sprawa. Zgadzam sie z Gregorym ze dzieje sie coraz gorzej na forum :( ale pewnie to juz takie czasy

blaz
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 09:06   

mi sie wydaje że silnik 1.8 16v nie musi miec napisu Ecotec bo napis ten mają raczej nowsze silniki. Silniki 1.8 16v mogły mieć ok 150km.

.:Konrad Grodzki:.
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 10:31   

Seryjna skrzynia :] Znam taki samochodzik, ktory ukrecil skrzynie po 20cm jechania. Ciekawe jak polowkowa skrzynia, poradzi sobie z prawie 150 końmi :D Panowie, jezeli nie dojade do Boat City, porubcie zdjecia, plizzz

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 10:53   

Przepraszam że tak pesymistycznie,ale obawiam się jednego,że kolega Sevrion ma wielkie chęci przyjechać do łodzi,ale niestety przyjedzie innym autkiem.Dlaczego?
Bo powie nam(wam) że dzień wcześniej coś mu wybuchło,albo się zepsuło,albo coś jeszcze innego.Nie chce być złym prorokiem(przepraszam Cie Prorok),dlatego też nie wypowiedam się na ten temat narazie,ale za dużo już widziałem żeby wpuszczać mnie w takie maliny.Poczekam cierpliwie do zlotu,bądź na fotki,jeżeli ewentualnie coś nie wypali z przyjazdem.
Pozdrawiam.

blaz
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 20:45   

Tak więc kto mozę niech odwiedzi czym prędzej Sevriona i pstryknie mu a raczej trabiemu kilka dyskretnych fotek-moge pożyczyc telefony jak by co ładne fotki robi. Taki silnik 1.8 ma chyba duże koło zamachowe więc ciekawe czy wogóle by pasowało do skrzyni..

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 21:10   

Juz o duzym kole zamachowym pisalem-ale powiem wam inaczej duze kolo zamachowe rowna sie temu ze nie ma miejsca pod kolem a wiec samochod mialby w jednym miejscu bardzo maly przeswit-wiec chyba sie w lodzi nie scigne z travectra.PZDDR

picia trabik
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 22:06   

sorki pomyliłem sie :P
1.8 16v z seri ecotec ma 115 km:)

arek 353
Gość
Wysłany: 2004-03-10, 22:57   

ten silnik picia też odpada bo na deklu nic nie pisze DOHC :( wiem bo mam takiego , raczej moja mama

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi