Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
CCF, co gdzie jak
Autor Wiadomość
blaz
Gość
Wysłany: 2004-03-19, 08:33   

a tam CCF , można sobie darować ten cały CCF-może i fajne sie wydaje bo chyba jako jedyni do trampków akcesoria robią ale ceny to klapa. Można jakiś łądny zderzak dorwać na szrocie, pobawić sie w przeróbki i będzie tak samo fajnie

krzysztof kotecki
Gość
Wysłany: 2004-03-19, 09:52   

Ludzie a zadeklarujcie sie ze bedziecie kupowac!!!!To ja zrobie spojlerki do trampka wedle waszego zyczenia,jakies szkice albo wizje co i jak byscie chcieli i mozemy gadac tylko nie mowmy o 2 sztukach bo kazdy wie ze forma kosztuje .PZDDR

blaz
Gość
Wysłany: 2004-03-19, 11:56   

uja bym chciał lotke dachową montowaną nad szybą, ale próbowałem dobrać i nic

Clark
Gość
Wysłany: 2004-03-19, 18:27   

Wiesz, odnośnie tej formy...Jedna firma nam odpisała,że to nowy projekt i koszt zderzaków i nakładek na progi wynosi ponad 4tys.To straszne.Co do CCF,to niewydaje wam sie głupie,żeby większość Trabików wyglądała tak samo?? Zamiast wydać tą kase w CCF,nie lepiej wykazac sie inwencją twórczą i za te pieniądze przerobić coś samodzielnie??

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-03-20, 18:11   

Nie wiem czy wiesz Clark ale CCF nie robi jednego wzoru, a samodzielne przerobki nie sadze ..... widzialem juz kilka:(
CCF ma 7 wzorów zderzaka przedniego,
3 podkladki pod zderzak,
8 roznych rodzajow grila,
Bauzatz 602,
Bauzatz 603,
to chyba wystarczy zeby traby wygladaly inaczej a z cenami to do dj tunning oni nie zdzieraja:)a repertuar ten sam hehe...

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2004-03-20, 23:09   

szwab ktory jest wlascicielem formy zabral je od kolesia ktory trzepal te wszystkie wzory - teraz po prostu trza dzwonic do ccf-u i zamawiac bezposrednio u nich - postaram sie dotrze do szefa - bo mam z Nim dobre uklady :D

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-03-21, 01:27   

postaraj sie psiku, bo jak sie nie postarasz to bede cienko pial:(
A standardem nie u[miech mi sie jezdzic...

Clark
Gość
Wysłany: 2004-03-22, 12:05   

Co do części tuningowych,to tutaj jest spory wybór,a ceny zbliżone do CCF
LINK
https://ssl.kundenserver.de/s40007894.einsundeinsshop.de/sess/utn;jsessionid=15405ec5cb5ef11/shopdata/index.shopscript

Maciek Chybiński
Gość
Wysłany: 2004-03-22, 12:33   

No tak i wszystko jasne ;P ale jak by ktos mogl to wszystko przetlumaczyc ze szfabskiego na nasz to bym byl glücklich :)

pozdroo

blaz
Gość
Wysłany: 2004-03-22, 16:57   

kurcze ale bajery mają extra. Jakby tam można było wpaść i tak jak kiedys było z klockami "lego" w ciągu paru minut można by było wynosić wszystko co sie uniesie... pomażyć można. Fajny jest ten obrotomierz z wskażnikiem ładowania i paliwa-tylko prawie 5 "baniek" za obr. to sporo

Clark
Gość
Wysłany: 2004-03-22, 20:11   

Noooo,ale lusterka są za....biste i tylko 60zł, a na giełdzie w Gliwicach takie chodzą po 200zł komplet:(

Złoty
Gość
Wysłany: 2004-03-22, 22:09   

spoko stronki, no i bajery tez extra,

...szkoda tylko, ze my takich nie mamy po polsku, i u nas takich bajerow nie ma...

Ale mimo wszystko Clark dzieki za zaj...bista stronke

RE5PEKT

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi