|
.: Car-Audio :. |
| Autor |
Wiadomość |
Placik
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 18:23
|
|
|
| Wąski a jaki to masz ten cd rom?? pewnie też ma już swoje lata |
|
|
|
 |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 20:59
|
|
|
| ja nie wiem po cholere pchac cd rom do auta?? jesli ktos lubi bodry dzwiek i mocne uderzenie za tanie pieniadze to nie lepiej kupic jakies tanie cd rayjko uzywane za 200-250 zł?? niz pakowac sie z kasieciaka ktory aly dobrze zagrac musi miec dobra moc do tego masa kabli problem z podlaczeniem cd romu ?? ja tam nie wiem ale wg mnie to nie to......... |
|
|
|
 |
trabi23
Gość
|
Wysłany: 2004-04-17, 21:02
|
|
|
| a poza tym jesli chcesz zeby tylko czasem sobuie radyjka posluchac to kup kasieciaka jakiegos starszego z radyjkiem cyfrowym za 80zł i zobaczysz ze bedzie dobrze glosniczki tzw jajka 6x9" albo 16cm w półke i starczy |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-04-24, 01:11
|
|
|
| Mialem w zweitakcie CD-ROM'ik podlaczony przez 7805 i dzialalo zajefajnie. Pierwszy CDek to byl jakis NoNameShit ale sprawowal sie pieknie. Niestety pewniego dnia uklad zasilajacy mi siadl i CeDek sie sfajczyl, wiec wyciagnalem z kompa CD Creative x32 (opisany wyzej modem z pilotem). Naprawde wypasna sprawa. Pilot w postaci 3 polozonych na siebie kart kredytowych. Miodna rzecz!! Ale potem sprzedalem zweitakta, osobno poszedl sprzecior a teraz w aucie jezdzi to co jezdzi. Safari Car Audio Systems i takiej wersji bede sie trzymal :P |
|
|
|
 |
Sebastian Kurantowicz (re
Gość
|
Wysłany: 2006-02-17, 21:57
|
|
|
| Mam pytanie odnosnie glosnikow 6x9 (dl 23,5 wys 16,5 glebokosc 9cm) czy zmiesci sie to w boczki przy kanapie? Na dlugosc i szerokosc powinno wejsc tylko nie wiem jak z glebokoscia bo nie mialem okazji demontowac boczkow. Czy wrzucenie tam dodatkowo 5cm bas reflex'u cos poprawi? Przebudowuje tylnia polke i mi takowy zostanie, bo przy 30cm glosniku i dwoma 20cm i tak nie spelnialby juz swojej roli. |
|
|
|
 |
|
|