|
SZYBA PRZEDNIA !!!!!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
ROSO
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 07:41
|
|
|
Panowie, może ktoś ma do sprzedania albo do oddania przednią szybę do trabanta?
Strzeliła wczoraj jak ją wyciągałem..... teraz sie modle żeby nie padał deszcz
pozdrawiam,
ROSO.
jerzy.r@allmedia.pl
[%sig%] |
|
|
|
 |
Szulcz
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 07:59
|
|
|
no może będzie. Zależy czy facet ze złomu zezłomował już starego CiotkoWoza.
Ale ponoć an wszelkich złomach jest do tramkw tyle szyb, że nie ma problemu.
sprawdź na jakimś
ps. w wawie ma dzisiaj padać... |
|
|
|
 |
Daniel "Muffin&qu
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 08:45
|
|
|
nie zakladajcie szyb hartowanych !!! to jest niebezpieczne w razie strzalu kamienia spod TIRa, szyba robi sie natychmiast biala i nic nie widac, szyba laminowana peka powoli i wciaz cos przez nia jednak widac
Nową szybę laminowaną można dostać w firmie JAAN Autoszyby, przedstawicielstwa sa praktycznie w kazdym wiekszym miescie w Poslce.
Dodatkowo nowa szyba umila jazde noca z powodu braku rys.
[%sig%] |
|
|
|
 |
Sebastian Majda
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 13:11
|
|
|
Dziękuje Danielu!!!
Zadzwoniłem do oddziału w Bielsku-Białej i dowiedziałem się, że za szybkę chcą 110 PLN i ewentualne 35 PLN za montaż, ale uszczelek to nie mają.
[%sig%] |
|
|
|
 |
KamiL_ON_CB32061
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 16:56
|
|
|
Hehh
Jeśli chcecie się dowiedzieć jak fajnie jest dostać kamieniem w przednią szybę to musicie się spytać Psika ze Szczecina...
On wie coś na ten tematt :))))))
Patrz i pytaj o powrót z Łodzi ....
Było fajnie i rzeczywiście przez szybkę nic nie było widać.....
KamiL_ON |
|
|
|
 |
KamiL_ON_CB32061
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 16:58
|
|
|
A jeśli chodzi o szybę .... no to trzeba podejść w nocy do jakiegoś wolno stojącego traba i poprostu wyciągnąć ją sobie....
Daje głowe że u Ciebie na osiedlu znajdziesz parę bezpańskich trabików....
KamiL_ON |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 18:25
|
|
|
Prostak i swinia
[%sig%] |
|
|
|
 |
Daniel "Muffin&qu
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 20:11
|
|
|
a do tego wyjmnie hartowane gowno pewnikiem
[%sig%] |
|
|
|
 |
dawid buder
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 20:37
|
|
|
| jak masz jak sie dostac do belchatowa to jest za friko mam ze dwie czyli jak chcesz to kontakt ze mna 602890672 nara pozdrawiam |
|
|
|
 |
Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 22:24
|
|
|
| Jak mi ktos wyjmie szybe pod blokiem, to juz wiem kogo lac w ryja. |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik"
Gość
|
Wysłany: 2003-03-31, 22:37
|
|
|
witam
dzisiaj dzwonilem do JAAN-a i koles powiedzial ze nawet nie maja takiej pozycji w katalogu :(
a co do hamowania z 90km/h to nie lada wyczyn - trza po prostu otworzyc czym predzej boczna i patrzec na linie :) i wszystko powinno grac :)
[%sig%] |
|
|
|
 |
Daniel "Muffin" Filipc
Gość
|
Wysłany: 2003-04-01, 08:33
|
|
|
Psiku macie widac lekko syfne przedstawicielstwo, jezeli nie mozesz dostac szyby to podjade w piatek do Jaana w Koszalinie i sie dowiem czy moga dla Ciebie ja zabrac do Koszalina i opindolic tych dekli ze Szczecina.
Jezeli chcesz to zadzwon do Koszalina 094 346 57 10 to jest dzial sprzedazy detalicznej i zapytaj goscia jak to jest, ze maja przedstawicielstwo ktore nie wie do czego szyby macie :)
[%sig%] |
|
|
|
 |
Daniel "Muffin&qu
Gość
|
Wysłany: 2003-04-01, 08:50
|
|
|
Cholera dzwonilem do Jaana w Koszalinie i tez juz nie maja, jezeli bedzie mozliwosc to sprowadza mi je do Koszalina, jezeli chesz to moge ja kupic dla Ciebie, bo dla siebie tez biore bo mam porysowana.
[%sig%] |
|
|
|
 |
Sebastian Majda
Gość
|
Wysłany: 2003-04-01, 08:56
|
|
|
W Bielsku-Białej tez szyby nie było, ale mówili, że na ten piatek moga sprowadzić. To tyle jesli chodzi o uczciwa informację.
[%sig%] |
|
|
|
 |
Daniel "Muffin&qu
Gość
|
Wysłany: 2003-04-01, 09:07
|
|
|
Konkretnie mozna dostac szyby w tej firmie :
http://www.hirsch-glas.pl/
Jest to importer szyb, ktora kupil Paplo w Jaanie. Jaan osobiscie nie robi szyb do Trabanta. Dzwonilem do nich i Pani mi powiedziala ze gdybysmy brali trocszke tych szyb to koszt spadlby nawet ponizej 100zl brutto.
Normalnie zapewne mozna takze kupic u nich pojedyncze szyby i wysla to servisco (50zl gdzies).
Aktualnie czekam na info z Jaana czy mi znajda szyby.
[%sig%] |
|
|
|
 |
|
|