Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[601] zawieszenie warsztat w W-wie
Autor Wiadomość
Michał Zawada
Gość
Wysłany: 2004-04-27, 11:58   

Witam,

Jestem szczęśliwym posiadaczem Trabiego 601 z roku 1967. Kupiłem niedawno, od pierwszego właściciela, wymieniłem silnik, bo stanął i ogólnie autko sprawuje się na 102!

W najblizszych planach mam remont zawieszenia z przodu: zwrotnice, tuleje metalowo-gumowe, itp. Czy możecie polecić mi sprawdzony warsztat, który za rozsądną kasę zrobi to tak, że nie trzeba będzie poprawiać?

A może wśród czytelników forum jest mechanik, który ma odpowiednią wiedzę i narzędzia?

Pozdrawiam,
Michał Zawada [mzawada@neostrada.pl]

Pająk
Gość
Wysłany: 2004-04-28, 13:25   

ja dwa razy oddawalem swojedo traba na Antoniewską 21 (adres i telefon jest na CT) i za kazdym razem odbieralem sprawny samochódm po mniej niż 24 godzinach. za pierwszym razem urwany wahacz naprawili mi za 80zł, a za drugim lewy tylny bęben - ZA FRIKO. i to nie dlatego ze np. warsztat prowadzi mój ojciec, tylko dlatego, ze to bylo malo roboty jak powiedzieli, i chca sie dobrze zapamietac na przyszlosc.

co im sie udalo:)

Polecam Antoniewską

Patryk Kirstein - Hallen
Gość
Wysłany: 2004-04-29, 17:24   

za zawieszenie remont od podstaw ile by mnie skasowal?

Michał Zawada
Gość
Wysłany: 2004-04-30, 00:34   

Dzięki Pająk!

Michal Paszkowski ELVIS
Gość
Wysłany: 2004-04-30, 12:02   

Witam i pozdrawiam.....ODRADZAM na początek warsztat na ul.Konstruktorskiej 10,poniewaz nie "mechanicy" ceny maja z kosmosu (to tak jakbys pojechal BMW do SmorawiNskiego)a efekty sa krotko trwale i mizerne.Moze cos tam ci przesmaruja, poruszaja,oczyszcza i powiedza ze wymienili...a i jak przywieziesz swoje czesci to nie masz pewnosci ze ci je wsadza , bo moze ktos za nie do wiecej...Ja po przygodzie z tym warsztacie i stracie750 zl ledwo dojeczalem do mojego mechanika od nieTrabantow i powoli sam sobie Trabiego naprawiam (z pomoca mojego mechanika)...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi