|
Co wybrać?? |
| Autor |
Wiadomość |
Krzysztof M
Gość
|
Wysłany: 2005-06-05, 17:58
|
|
|
| Hej do tej pory jezdzilem skodą 110L i troche mnie denerwowalo w niej to ze chla strasznie paliwo a oleju litr na 2 tygodnie bierze i postanowilem ją sprzedać. Do dyspozycji mam jeszcze Garbusa 1.3 siostry ale on jest juz calkowicie cacy i taki troche ze nie ma się gdzie przyczepic, co poprawic itp. Zastanawiam się więc nad kupnem TRabiego 1.1. Co wybrać? Traba czy garba?? |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-06-06, 12:57
|
|
|
| No jak to co? Oba :D |
|
|
|
 |
macq
Gość
|
Wysłany: 2005-06-06, 16:48
|
|
|
Garbus to qltowy samochód, ale trabi wcale mu nie ustępuje. Przede wszystkim części do traba są o wiele tańsze. Pozatym trabi jest nieco większy i praktyczniejszy. Jeśli jeździsz dużo, to polecam traba, a jeśli jeździsz mało, lubisz grzebać przy samochodzie i masz dużo pieniędzy to weź garba:)
P.S... chociaż te spojrzenia ludzi, jak jedziesz garbuskiem....;) |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-06-06, 23:25
|
|
|
Jeśli trabi to 601
Jeśli garbi - to 1202, zrestą każdy jest fajny, i ten niezastąpiony klang bokserka )))
Ale to w zalezności od zasobności - w kosztach ledwo-utrzymania garbusa, odwalisz extra trabiego, i na benzynę ci starczy do Zwickau i z powrotem, raz w tygodniu |
|
|
|
 |
Piter_yo
Gość
|
Wysłany: 2005-06-09, 21:34
|
|
|
| Wlasnie kiedys mialem identyczny dylemat, garbus czy trabi, i doszedlem do wniosku po dlugich namyslach, ze jednak trabancik ( tańszy w utrzymaniu :D ), to nasuna sie nastepny problem polo czy 601, i doszedlem do wniosku nie obrazajac trabanta polo, ze 601 ma dusze, a polowka to taka bezduszna masowka :P, ale to bylo kiedys :D, teraz uwazam ze polowka nawet nawet jest ok, ale i tak 601 the best :P |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2005-06-10, 20:30
|
|
|
| Trabanta i tyle |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-06-11, 20:10
|
|
|
Trabant. Po prostu.
Dla mnie garb jest troche zbyt znany, zbyt szpanerski, zbyt cooltowy. Dla mnie osobiście. W sumie do swojej opinii ma jak najbardziej podstawy, zeby nie bylo: nic do nich nie mam, ale to nie dla mnie. |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-06-12, 11:05
|
|
|
Proponowal bym poczytac troszke w temacie "Czy trabant to dobry samochod dla poczatkujacego kierowcy". Zapoznaj sie z opiniami trabanciarzy i sam sobie odpowiedz na pytanie "Co wybrac".
Nie sugeruj sie tym ze trabant jest lepszy od garbusa czy odwrotnie...
Jak bys zapytal na forum VW garbusa co jest lepsze kazdy by powiedzial ze Garbus.. na CT kazdy bedzie stal za Trabim...
poczytaj sobie opinie kierowcow Trabow i Garbusow (na jakims forum Garba), przeanalizuj problemy i zalety... Tam gdzie bedzie Ci sie bardziej podobac tam sie przyłącz... Decyzja nalezy tylko i wyłacznie do Ciebie
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|