|
kopia... plagiat?? |
| Autor |
Wiadomość |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-05-20, 15:05
|
|
|
Hej! Przegladajac Allegro znalazlem taki samochodzik... Do przypomina on swoim malowaniem jeden z bardziej znanych samochodow w naszym klubie... A CO Z PRAWAMI AUTORSKIMI I ZGODA NA KOPIOWANIE??:):)
Plomienisty Trabant"
A moze ten tez nalezy do kogos z klubu:)
P.S Post ma na celu tylko pokazanie ze wyglad naszych samochodów moze (i jest) inspiracja dla innych. Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-20, 20:01
|
|
|
Jakimi prawami autorskimi????
na swiecie chyba co 10 tuningowany samochód ma wymalowane płomienie
to chyba najbardziej wyeksploatowany wzór graficzny na świecie no obok pasów "shelby" na maluchach hyhy ;P |
|
|
|
 |
Wariat
Gość
|
Wysłany: 2005-05-21, 09:45
|
|
|
| Płomienie spoko mogą być... Ale czemu felgi i inne wkończenia w kolorze żółtym?! Troche podłapie sie z tego troche dołoży swojego i już wychodzi inny Trabiq z płomieniami ;) |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-05-21, 19:20
|
|
|
| nikt nikomu nie zabroni podrabiania to wszystko daje tylko pozytywne strony bo kazdy cos od siebie doda i wychodza coraz to ładniejsze auta ja u siebie tez mam płomien i mi sie podoba i uwazam ze jest najładniejszy:P |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2005-05-27, 13:25
|
|
|
a ten płomienisty potwór aż się na krawędzi natarcia rozgrzał do białości
a na dachu można w szachy zagrać
pozDDRo |
|
|
|
 |
Czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-05-27, 20:17
|
|
|
| Pomyslcie troche co to komu szkodzi liczy sie tylko to że im wiecej trabów bedzie kolorowych to będa bardziej widoczne i to jest pozytywne |
|
|
|
 |
mefisto666
Gość
|
Wysłany: 2005-06-06, 18:30
|
|
|
| zgadza soe za moim trabem wiecej osób sie ogląda niz za jakims porshe,a i ludziom sie podoba bo robia przy nim fotki itp ,a ile ja sie nasłuchałem ze kto miał takiego itp |
|
|
|
 |
majki601
Gość
|
Wysłany: 2005-06-06, 19:10
|
|
|
Witam,
no to może też się wypowiem, bo chyba o mnie tu chodzi :) w sumie to mi to już przestało przeszkadzać (na początku mnie irytowało, ale przywykłem ;)! niech sobie będzie kopią, choć nawet nie wiem czy mnie kiedykolwiek widział na oczy własne lub czyjeś...i tak go sprzedaje...wolność słowa i wyboru, a TM nikt nie ma na samochodzie i tak...
pozdrawiam, majki |
|
|
|
 |
|
|