Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie są 601 ?
Autor Wiadomość
Tomek Franas
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 15:33   

U mnie całkiem sporo 601 śmigało nawet mimo zimy. Swojej też nie dałem odpocząć, przejeździła dzielnie całą zimę i nawet nie straciła na wyglądzie :)

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-04-12, 15:02   

Tomek, to my chyba w innych Łodziach mieszkamy, bo ja jakoś nie widziałem żadnych jeżdżących - stojące inna sprawa. Nawet niektórym wtykałem karteczki że chętnie kupię ;-)

BaseBall
Gość
Wysłany: 2005-05-09, 08:53   

U mnie więcej 1.1 niż 601..My mielismy jednegom 601 i jeździliśmy i jeździmy nim takie trasy że szok...ogólnie to ostatnio zaczepił nas taki gość który parkuje niedaleko auto i mówi tak:Ja już zarżnąłem Uno, teraz zarzynam forda ciągle naprawy...a wy nadal Tym trabantem jeździcie? żałujcie ze nie widzieliście tego Zdziwka jakie gościa zatkało...no fakt Trabika mamy już ponad 10 lat i nie powiem bo były z nim przykody ale chodzi ladnie i teraz zakupilem sobie swoja 601 i ciesze sie bardzo...zimą też jeździmy co prawda żadziej z uwagi na warunki...ale nie mamy innego auta :-) latem często Trabem jeździmy troche kilometrów...:-)

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-05-09, 17:15   

Witam, a u mnie jeździ coraz więcej trabantów, ostatnio jeden stoi koło mnie na parkingu, co troche mijam się rowerkiem z trampkami 601. Tak się składa że chcę kupić takie cudeńko, i kogo się spytam czy chce kupić, to otrzymuję odpowiedź że nie, bo są bardzo związani z swoimi autkami:)
A co ciekawe to u mnie trabantów 1.1 jest coraz mniej, a 601 coraz więcej:)

Pontifex
Gość
Wysłany: 2005-05-10, 16:12   

Witam, w Krakowie też coraz częściej spotyka sie trabanty i to 601 (Te najlepsze) :) Pozdrawiam...

Hans
Gość
Wysłany: 2005-05-15, 15:23   

Chodząc ostatnio po Warszawce widziałem sporo 601-nek stojących niestety na parkingach

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-05-15, 16:32   

Hans, a pokaż mi jadącego 353 po Wawie. Stoi ich owszemi ładnych kilka sztuk, ale jak zauważę jadącego dwusuwa to jest święto. Ciekawe czy ta zielona taryfa jeszcze jeździ?!

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-05-19, 07:37   

W Łodzi do niedawna jeszcze jeździł gość na taryfie 353, a drugi starą niebieską Dacią - stał zwykle pod szpitalem Biegańskiego.

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-19, 16:53   

Ta Dacia stoi pod moim balkonem i niszczeje, od dawna jej nie ruszal juz. Chyba zmienil branze :-) A wartka tez pamietam, taki bialy, calkiem ladny byl :-)

Hans
Gość
Wysłany: 2005-05-21, 09:59   

Apropo taryf to w Warszawie widziałem Wołgę tylko że nową na taxi

Piter_yo
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 12:31   

ja narazie nie widzie innych trampkow niz moj, czyli 601 rulez :P

Kargul
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 18:28   

Witam, u mnie w Wieluniu i okolicy jest plaga trabantów:). Ostatnio zaczołem zliczać trabanty 601 i polo 1.1 . Oczywiście przeważają 601, naliczyłem rużnych ok.30, a 1.1 jak narazie tylko 2:). Myślę ze trabanty zimowały i teraz królują na drogach

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi