Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[tuning] Gdzie mogę kupić zaczepy do klapy
Autor Wiadomość
techno
Gość
Wysłany: 2004-06-13, 19:29   

Witam

Czy jest mi ktoś w stanie powiedzieć gdzie mogę zakupić zaczepy do klapy przedniej. Ale nie chodzi mi o oryginalny zaczep trabantowy, który jest na środku klapy, tylko o zaczepy dodatkowe mocowane po bokach (takie z kułeczkami). Nie piszcie tylko, że na giełdzie ani że na allegro bo tam nie ma. Jeżeli jeszcze by ktoś znał koszt takich zaczepów to by było super. Dzięki z góry za pomoc.

Pozdrawiam

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2004-06-13, 20:55   

W pierwszym lepszym sklepie tuningowym, na gieldzie samochodowej, na allegro tez pewnie sie znajda. Koszt od 20zl.

Nie piszcie tylko, że na giełdzie ani że na allegro bo tam nie ma

Ale na forum o tym bylo... ;))))

nobel
Gość
Wysłany: 2004-06-13, 21:19   

zaczepy dostaniesz w Norauto,na pewno gdzies w twojej okolicy jest ten sklep,tam takie zaczepy kosztuja okolo 25zl z tego co pamietam. mocowane na nity i sa ok,sam takie mam.

Clark
Gość
Wysłany: 2004-06-13, 23:41   

U nas znajdziesz koło Rybnika w Rowniu po prawej stronie za przejazdem kolejowym.Jest sklem tuningowy i serwis Michelin.Koszt zapinek sparko 80zl a podróbki 30,ale my czekalismy kilka tygodni i tych podróbek nie dostalismy:( Teraz mamy te gumowe. :)

Tomasz Suchocki/piekny
Gość
Wysłany: 2004-06-14, 18:18   

nie warto oszczedzac na zaczepach bo te po 20 z reguly rdzewieja ale mozna dostac za 50 zl firmy jacky sport sa nizle wykonane i z tego co wiem maja wysylke jak znajde link to podrzuce/ pozdrowka

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-06-14, 22:05   

http://allegro.pl/show_item.php?item=26752160

http://allegro.pl/show_item.php?item=26856537

i co nie ma na allegro?? moze nie o to chodzi??

jesli o to to nie zalowal bym i wydal bym na te sparco jako ze u sparco jakosc jest na wysokim poziomie

nobel
Gość
Wysłany: 2004-06-15, 20:37   

takie co sa na pierwszym linku to wlasnie mam nawet pudelko identyko. rdzewieje troche tylko ten pierscien zawleczka sama , ale to 5 minut z papierem sciernym miesiecznie . :D

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-06-16, 19:16   

sluchaj nobel moze by papierek do sreberka i bezbarwnym pociągnąć?? nei bytlo by wiecej klopotow z tym a jak by juz byly to byly by baaardzo zadko nie??

nobel
Gość
Wysłany: 2004-06-16, 20:23   

trabi23 jak chcesz sobie sreberko zalozyc to swistak ma.....Ja zapinki maski zakladalem bo juz kilka wyrwalo mi masek w czasie jazdy. Jak nie masz nawet 5 minut dla swojego trabiego to wez go sprzedaj bo szkoda auta. i nie czepiaj sie cwaniaku.

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 09:06   

pani nobel zgubilem 2 wyrazy pisząc tego posta takze sie nie czepiaj jak nie wiesz o co chodzi

cyt:

"sluchaj nobel moze by papierek scierny do sreberka wytrzeci bezbarwnym pociągnąć?? nei bytlo by wiecej klopotow z tym a jak by juz byly to byly by baaardzo zadko nie??"

a chodzilo mi o to zeby wytarł sciernym na błysk te koleczka i pomalowal bezbarwnym wtedy bys nie musial opdpieprzac syzyfowej pracy co miesiac

a co do mnie to mi sie maska nie otwiera moze dlatego ze nei osiagam takich predkosci jak twoj Trab

nobel
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 14:11   

no to widze ze sie dogadlalismy :) troche bledow i zaraz byla by wojna. to juz temat o zaczepach bedzie pewnie zamkniety

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-06-17, 15:46   

nom takze ja juz uwazam co pisze zeby wojnuf nie bylo.....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi