|
Hak- legalizacja |
| Autor |
Wiadomość |
Michał & Ela
Gość
|
Wysłany: 2005-04-04, 20:20
|
|
|
| Witam- mam taki problem. Kupilem samochod z hakiem. Poprzedni wlasciciel nie mial go wbitego w dowod. Teraz mam pytanko : jak musze "oficjalnie" zarejestrowac hak? Bo wiem ze taka adnotacja musi byc w dowodzie, ale kto ja robi i na jakiej podstawie. Powiem ze zadnych dokumentow odnosnie firmy ktora zainstalowala hak nie mam. |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-04-08, 04:24
|
|
|
| Też tak miałem, za 40-50 zł diagnosta zrobił mi specjalny przegląd, żadnych numerów nie nabijał jak krążą legendy |
|
|
|
 |
andre
Gość
|
Wysłany: 2005-04-08, 06:07
|
|
|
| Witam jestem aktualnie na tym temacie bo mam hak do zalegalizowania.Wiec podstwowa sprawa sa kierunkowskazy na blotnikach,sprawne gniazdo,tabliczke homologacyjna na haku no i to kosztuje 35zl..On wystawia zaswiadczenie no i idziesz z nim do urzedu by wbili ci pieczatke do dowodu no i chyba jest tam jakas oplata skarbowa -ok.5zl. Pozdrawiam i powodzenia |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-05-01, 06:31
|
|
|
no właśnie ale nie trzeba wymieniać dowodu rejestracyjnego??oni tylko mi dobiją tak??bo tego się właśnie boje że znowu będe musiał czekać na dowód |
|
|
|
 |
Karol "MaxXx&
Gość
|
Wysłany: 2005-05-01, 10:35
|
|
|
| Dopiszą w rubryce "adnotacje urzędowe" chyba że masz stary dowód to ci chamsko dadzą czasówkę i po miesiącu nowy |
|
|
|
 |
BaseBall
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 07:34
|
|
|
nie na szczęście mam nowy dowód dzięki!!!
|
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2005-05-29, 18:47
|
|
|
| koszty u diagnosty to 63 zł plus urząd komunikacji znaczek skarbowy za 5,50 zła co do kierunkowskazów na błotnikach to żaden seryjnie nie miał u mnie sie nie czepiali ale jak by co to jest środek zaradczy ! mozna kupić na stacjach palie wakie małe światełka na taśme dwustronną i po kłopocie przyklejasz przed rejstracją po rejstracji odklejasz . napewno musisz mieć dwa lusterka boczne |
|
|
|
 |
|
|