|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Biografie trabantow |
| Autor |
Wiadomość |
szmaxon
Gość
|
Wysłany: 2005-05-15, 13:26
|
|
|
Dziekuje wszystkim za zainteresowanie! :)
Faktycznie, istnieje mozliwosc publikacji pracy, zwlaszcza ze mojej promotorce Temat sie podoba (kiedy mialem moment zwatpienia bardzo mnie namawiala, zebym nie porzucal tego tematu). Oczywiscie nie wyklucza to publikacji netowej, np na tej stronie?
Ale to jeszcze piesn przyszlosci, na razie trzeba zbierac materialy. Na pewno bede sie pojawial na spotkaniach i zlotach, nie widze inaczej. A tymczasem dziekuje wszytkim, ktorzy odpowiedzieli na moja prosbe, a zwlaszcza Qbs-owi, ktory przyslal mi bardzo ciekawy tekst o swoim trabim. |
|
|
|
 |
szmaxon
Gość
|
Wysłany: 2005-05-15, 13:35
|
|
|
Pawle!!!
Bede Ci bardzo wdzieczny, jesli porozmawiasz z poprzednim wlascicielem. Odtworzyc historie samochodu od '70, to jest to! |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-05-15, 20:15
|
|
|
A do kiedy masz termin?
Kłopot polega na tym, że gość jest mocno zalatany, ja walczę z doktoratem, ten tydzień mam wyjęty z życiorysu, dopiero od niedzieli bd miał względny luz.
Myślałem żeby się do niego karnąć z dyktafonem i jeśli się zgodzi, nagrać mały wywiad - posłałbym ci kasetę i już Sam jestem ciekaw, toć to kawał historii w tym kawałku duroplastu zaklęty... Jeśli chcesz to podeslij mi pytania, które powinienem zadać, co cię szczególnie interesuje itd.
DAMY RADĘ! )))))))
Powinieneś też dorwać Bartka Lewego, on ma traba z 1970 |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-05-15, 22:09
|
|
|
| Jezeli masz jeszcze -jakies pytania chetnie odpowiem moj nr.gg 6934748 pozdrawiam |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-15, 22:22
|
|
|
Lewy to w ogole chodzaca historia łodzkiego trabanciarstwa. Od dziecka bawil sie resorakami trabantami i nawet nie myslal o innym samochodzie. Do niego warto uderzyc. tyle, ze zapracowany jest chlopak :-p
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
szmaxon
Gość
|
Wysłany: 2005-05-16, 12:35
|
|
|
| Pawle - nie ma pospiechu, to dopiero na za rok :) Ale juz teraz musze robić "badania terenowe". No i widze, ze do Łodzi musze sie obowiazkowo wybrac w wakacje. Na razie nie mam zbyt wiele czasu - wiecie: sesja, pracuje - ale jak sie zrobi troche luzniej, to sie jakos poumawiamy i do Was wpadne, potrzaskac wywiady, ok? Moze na poczatku lipca, jesli nigdzie nie wyjedziecie i bedziecie mieli czas? |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-05-16, 13:20
|
|
|
| Jasne.Zapraszamy |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-16, 15:43
|
|
|
Spoko, ja do konca lipca musze siedziec w Lodzi, bo mam umowe o prace do konca lipca, wiec wpadaj he he |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-05-18, 13:23
|
|
|
Wpadaj wpadaj...a jakbym mial opisac swoje Traby to by tu miejsca zabrakło...aktualnie przemieszczam sie Klasykiem ocierajacym podwoziem o ziemie z roku 1971... Kupilem go od ehh zakrecona historia...kupil go pan X od pierwszego wlasciciela pana Y... PAn X kupil go dla Ziecia, ale ten go wysmial ze ten mu kupil Trabiego..i tak biedak stal 6 miesiecy pod chmurka... az trafil w moje rece... umowe spisalem, jush z niezyjacym panem Y..wiec prawnie mam autko od pierwszego wlasciciela.... Z kompletem dokumentow... od poczatku do konca...
PozDDRawiam...
a do Łodzi serdecznie zapraszamy... |
|
|
|
 |
Pająk
Gość
|
Wysłany: 2005-05-26, 11:33
|
|
|
| Michale, wyslalem Ci wielgachnego maila, mam nadzieje ze sie przyda;) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|