|
Pyrkomania 2011 weekend majowy |
| Autor |
Wiadomość |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 20:13
|
|
|
| Dotarłem do Brzegu na godz 16 jutro ciąg dalszy wycieczki do domu Węgrzy zrobili 730km ja zrobiłem 715km o 15 km mniej i jakoś mi nikt nic nie dał:)ale to nie o to w tym chodzi.Zabawa świetna miło było spotkać starych znajomych oraz poznać nowych.Za rok postaram się znowu zawitać pozDDRawiam wszystkich. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 20:33
|
|
|
Jeszcze raz chciałem podziękować tym, którzy pomogli mi w niedoli. Grzybcio, dzięki za wsparcie przy szukaniu pierwszego cylindra, ArekCB dzięki za holowanie, Blacha wielkie dzięki za koło pasowe. Reszcie, której nie sposób wymienić, dziękuję za świetną zabawę i atmosferę.
Podobało mi się, jak zawsze zresztą :) |
|
|
|
 |
kasq5510
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 20:40
|
|
|
| było prze i muszę przyznać że mimo wszystko ten ośrodek był lepszy od Lusowa - może to nie domki i mniejszy standard ale podobało mi się że przed hotelem siedzieli ludzie którzy chcieli się integrować a pokoje były dwu osobowe i jak już miałem spać to szedłem nuny i było spoko co w domku było ciężko możliwe. Szkoda że przyczepy były tak daleko właściwie jedyny minus. dodaję parę zdjęć abyście mogli jeszcze raz cieszyć moim obliczem. Gratuluje organizatorom, pierwszy raz spojrzałem na zlot pod względem logistycznym i trzeba przyznać że mało co w tym kraju jest tak dobrze zrobione. ZDJĘCIA 1 ZDJĘCIA 2 |
|
|
|
 |
Jagoda Rosiak
Gość
|
|
|
|
 |
MarkusM
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 21:32
|
|
|
Podkarpacka ekipa dotarła niedawno cało i zdrowo na swoje włoście
Podziękowania dla organizatorów za fajną zabawę i do zobaczenia na zlocikach
Pozdrówka
MarkusM
Marek
Zenio |
|
|
|
 |
Arek CB
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 22:28
|
|
|
| Warszawa dotarła bez problemów 21:00 razem 750km ,dziękuję za wyśmienitą atmosferę. |
|
|
|
 |
Rambo
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 23:23
|
|
|
Dziękujemy wszystkim za zajefajny zlot!!!
Dziękuję Jakimom za doholowanie na zlot, Modemu za alternator + wymianę ;), Yulasowi za uszczelki pod głowicę, Bolkowi za następny alternator, bez was nie byłoby by tak fajnie na torze :). Dziękujemy także ekipie która dojechała z nami na Koniec Świata.
Organizatorzy odwalili kawał zarąbistej roboty. Wielkie dzięki i szacun!!!
Renia i Rambo. |
|
|
|
 |
Chany
Gość
|
Wysłany: 2011-05-02, 23:28
|
|
|
| My również bezproblemowo dotarliśmy ok 23.00. Dzięki dla organizatorów, i dla ekip z którymi miałem przyjemność;) |
|
|
|
 |
magik
Gość
|
Wysłany: 2011-05-03, 09:13
|
|
|
| i my z kędziorem dojechaliśmy do domu :) Niestety ogromna ilość szrotów spowodowała że podróż przedłużyła się znacznie :) Zlot uważam za podwójnie udany :) Do zobaczenia na kolejnych |
|
|
|
 |
Demeter József
Gość
|
Wysłany: 2011-05-03, 11:37
|
|
|
Witam !
We arrived about at midnight without problem :)
I'm very happy I could meet with you again !
Thanks to the organizers for this nice meeting !
My favourite was the Tor Poznan, It was great ! :)
I hope, we see you on Kazincbarcika again ! |
|
|
|
 |
fabisia
Gość
|
Wysłany: 2011-05-03, 12:01
|
|
|