|
01-05.06.2011 - 17.Internationales Trabi-Treffen Hansestadt |
| Autor |
Wiadomość |
Chany
Gość
|
Wysłany: 2011-03-14, 21:21
|
|
|
| Takie kary to ja lubie;) |
|
|
|
 |
emi
Gość
|
Wysłany: 2011-03-14, 22:16
|
|
|
CHoczewo jest spoko! zacny zlot.
ostatnio był czadowy rajd i mała powódź :) |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2011-03-27, 19:04
|
|
|
 |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2011-03-28, 17:24
|
|
|
| Kuchar.. tam nie trza było robić przedpłaty jak my z zagranicy ? |
|
|
|
 |
Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
|
Wysłany: 2011-04-25, 08:59
|
|
|
Wysłałem mail do organizatorów z zapytaniem o możliwość rezerwacji placu dla polskich uczestników zlotu. Brak czasu sprawił, że przegapiłem info o upływającym 01.05.2011 terminie rezerwacji, ale liczę, że w ramach przyjaźni uda się plac załatwić. Został nam nadchodzący tydzień, więc konieczne są szybkie i wiążące deklaracje ze strony ewentualnych uczestników. Jeżeli organizator sobie tego zażyczy, może zaistnieć konieczność błyskawicznego transferu zapłaty za zlot.
Opłaty:
6.01 EUR za osobę/dzień,
5 EUR dziennie za samochód inny niż wyprodukowany w bloku wschodnim.
Dzieci do lat 14-tu bezpłatnie.
Wszystkie opłaty liczone są do niedzieli 01.06.2011 włącznie, więc nieistotne jest, że ktoś chce wyjechać do domu np. w sobotę.
Proszę o szybką informację mówiącą ile osób, ile aut, bo jest to wiadomość istotna dla ustalenia wielkości części sektora przeznaczonego dla nas. Ci, którzy byli już na wcześniejszych ITT Anklam wiedzą, że ilość miejsca jest ograniczona, sektory wykorzystane do maksimum, z zachowaniem jednak zasady, że wyjazd z sektora musi mieć zagwarantowany każdy tam zaparkowany samochód przez cały czas trwania zlotu. To, że na środku sektora będzie wolne miejsce na przejazd nie znaczy, że będzie można wstawić tam auto czy namiot. Uwaga ta kierowana jest głównie do ewentualnych uczestników, którzy wcześniej nie zgłoszą rezerwacji. Może zaistnieć sytuacja, że po przyjeździe będą musieli szukać sobie miejsca na własną rękę.
Proszę o deklaracje na forum w tym temacie, lub bezpośrednio na mój mail: piotr601@onet.pl
Pozdrawiam
Kuchar |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2011-04-25, 19:51
|
|
|
| Ale w końcu kto jedzie? Bo od tego zależy czy i ja pojadę. Bo jak "nas" będzie pinć na krzyż to jest inny zlot mocno na południe :) |
|
|
|
 |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2011-04-25, 20:31
|
|
|
puściłem już u nas info i jak coś będzie to bede pisał :)
Ogólnie od nas to wiem, że Adaś, Kemi, Michaś, Paweł, Kamik i ktoś tam chciał jechać. No i może ja jak zrobie jakieś auto :) |
|
|
|
 |
arekW
Gość
|
Wysłany: 2011-04-26, 17:06
|
|
|
witam
byłem napalony na ten zlot jak i na inne ale niestety większosc jak nie wszystkie musze opuścić
ojciec mi zmarł zostawiając pare "niespodzianek " w postaci prowidentów , skoków itp.
dlatego tez odpadam ze względów finansowych
:(((
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
|
Wysłany: 2011-04-27, 10:11
|
|
|
Otrzymałem właśnie od organizatora potwierdzenie rezerwacji placu dla uczestników z Polski. Istotne jest jeszcze kiedy kto przybędzie na zlot. Proszę chętnych o konkretną informację na ten temat
Pozdrawiam
Kuchar |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2011-04-27, 13:24
|
|
|
| bedzie problem tak duzo wolnego zrobic , |
|
|
|
 |
Piotr Kucharski (kuchar)
Gość
|
Wysłany: 2011-04-27, 14:33
|
|
|
| Julek, organizator nie wymaga stawiennictwa na zlocie już we środę. Z tego co mi J.J. napisał, to 3miasto pojawi się w piątek. My planujemy jechać we środę na noc, aby we czwartek rano być na miejscu. Najważniejsze, by pogoda była lepsza niż w zeszłym roku :) |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2011-04-27, 14:43
|
|
|
U mnie wiele zależy od pogody i ilości pracy. Zdeklarować się na 100% z miesięcznym wyprzedzeniem nie dam rady, niestety :(
Ale jeżeli bym jechał, to podobnie jak Kuchar - w środę. |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2011-05-08, 11:00
|
|
|
| Z wlkp moge potwierdzic 2 auta moze qek plus Paweł zastepczym - bedziemy w piatek wieczorem |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2011-05-08, 16:22
|
|
|
Ja i Hania tez sie szykujemy z qekiem :D