|
Czwartkowe spotkania old- i youngtimerów, Kraków |
| Autor |
Wiadomość |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2011-01-22, 21:41
|
|
|
Witam! Od pewnego czasu odbywają się cotygodniowe spoty zabytkowców, głównie ludzie z forum www.yougtimer.pl , ale chodzi raczej o to by skonsolidować nasze środowisko :) Mam błogosławieństwo organizatora, więc zapraszam serdecznie trabanciarzy z okolic do pojawienia się w najbliższy czwartek koło 21 na ul. Mackiewicza (parking pod sklepem SIMPLY/ELEA//BILLA). W ramach możliwości zapraszam do popularyzowania tej idei wśród znajomych
Tu można dowiedzieć czegoś więcej:
Temat na youngtimer.pl
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
panmajor
Gość
|
Wysłany: 2011-01-23, 21:02
|
|
|
| Spoko zajawka :) |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2011-01-24, 21:54
|
|
|
| Panmajor, zjawisz się może? Może jednak ktoś znaszych rozlicznych krakowskich trabanciarzy się zadeklaruje? :) Zdjecia już w linku się znajdują. |
|
|
|
 |
Lary
Gość
|
Wysłany: 2011-01-25, 13:18
|
|
|
| No po prostu rewelacja. Postaram się bywać jak najczęściej. Tego mi właśnie brakowało w Krakowie. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2011-01-25, 19:17
|
|
|
Na YT
"Od dziś rozpoczynamy prace nad przeniesieniem całego archiwum..."
Na czwartek mam zaplanowany służbowy wyjazd, więc nie wiem czy dam radę podjechać.
Lary:
Żeby coś się działo to ktoś musi to zorganizować...
Ostatnie spotkanie było w Cudownych Latach w listopadzie, chyba nie byłeś?
Następne miało być przed świętami, ale na planach się skończyło :( |
|
|
|
 |
Lary
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 10:17
|
|
|
Ale tej imprezy wy nie organizujecie. Wiec jest szansa ze ktoś będzie.
A dla mnie nie muszą być same trabanty nie jestem XXXX motoryzacyjnym:)
za to jesteś intelektualnym ****
Adminq |
|
|
|
 |
Lary
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 10:23
|
|
|
Z nadejściem wiosny będę was nakłaniał do organizacji jakiś spotkań w Krakowianie bo tego brakuję. Na przykład co miesięczne spotkanie na Placu Centralnym w NH. A na razie zima a zimą się nie jeździ:)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
panmajor
Gość
|
Wysłany: 2011-01-26, 11:35
|
|
|
| Mogę się zjawić,ale mój papir jeszcze nie na chodzie.Jak coś,to Lary mnie podwiezie :) |
|
|
|
 |
Wiola
Gość
|
Wysłany: 2011-01-27, 14:22
|
|
|
Lary- nie nakłaniaj do spotkania tylko zorganizuj i zaproś; Grzesiek bardzo często tak robi i jest oki |
|
|
|
 |
Lary
Gość
|
Wysłany: 2011-01-27, 15:53
|
|
|
| Nie się nie bój Wiola przyjdzie taki dzień ze na pewno jakieś małe spotkanie zorganizuje. Ale pozwolisz mi z tym poczekać do wiosny bo na razie pogoda mało sprzyjająca na jazdę naszym wozami, szkoda mich na taką pogodę. Mam rozumieć że twoje uczestnictwo mam zaklepane już teraz :) |
|
|
|
 |
Viola
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 17:10
|
|
|
ja jestem "bezwozowa",że się tak wyrażę , nie posiadam ani samochodu ani prawa jazdy ; nie wiem czy tacy też są brani pod uwagę? |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 19:51
|
|
|
| znaczna część osób jest bezwozowa :) Trabek przyjechał pod dom i trzeba coś wymodzić z gaźnikiem. Może zdąże na następny czwartek :P |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-28, 19:53
|
|
|
ale Ty Komoon masz przecież samochody:) i dwie lewe ręce :D:P