|
WOŚP 2011 na Śląsku |
| Autor |
Wiadomość |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2011-01-03, 21:52
|
|
|
| Dobra ludziska a o której i gdzie jakaś zbiórka czy cóś bo może i ja też zdążę a musimy sie określić coby Jakim mógł sie zadeklarować jakoś sztabowi WOŚP bo to już w ten weekend jest. |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2011-01-04, 13:05
|
|
|
| a wyprowadzisz traba czy przyjdziesz na nogach ?:P |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2011-01-04, 15:22
|
|
|
| No i cała afera na nic ... Sztab w Chorzowie niestety nie zechciał z nami współpracować. Więc sprawa się rypła ... Szkoda. Może ktoś gdzieś indziej znajdzie wjazd na imprezę? |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2011-01-04, 15:52
|
|
|
| No Stojan naturalnie że wyprowadzić na spacer trzeba no ale widzę że nie ma gdzie... Nie rozumiem ich chcemy wpaść za nic. Dać im powody do zainteresowania to nie chcą... |
|
|
|
 |
STOJAN
Gość
|
Wysłany: 2011-01-04, 16:55
|
|
|
| No to ja chyba wyprowadze dopiero jak śniegi popuszczą, nie będę sie nadwyrężał zeby przejechać sie trabem. Szkoda bo mogło być fajnie jak kiedyś :/ Ale spotkać sie można w jakiejś knajpce, co wy na to ?? Podajcie godzine i miejsce a my sie zjawimy :D |
|
|
|
 |
michel513
Gość
|
Wysłany: 2011-01-06, 13:07
|
|
|
| ja też wpadne tylko gdzieś sie trzeba spotkać |
|
|
|
 |
warcab
Gość
|
Wysłany: 2011-01-06, 15:51
|
|
|
| ja odpadam, mam pierwsze egzaminy w weekend w sesji już ;( |
|
|
|
 |
Haneczka
Gość
|
Wysłany: 2011-01-06, 23:27
|
|
|
HELLO!
Jak tam sprawa spotkania? bo ja jestem na TAK :) |
|
|
|
 |
ŚWIERZAK
Gość
|
Wysłany: 2011-01-07, 10:06
|
|
|
| Niedziela juz za pare dni... Spotykamy sie? Wystarczy zeby ktos podal miejsce i godzine a kilka osob napewno przyjedzie, spotkac sie, pogadac...:) Czy nie bedzie niczego?:/ |
|
|
|
 |
Shadow
Gość
|
Wysłany: 2011-01-07, 22:26
|
|
|
| O 15:30 w Chorzowie pod ZOO bedzie Dżem |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2011-01-08, 10:21
|
|
|
| Jakby Riedel zmartwychwstał to bym z chęcią poszedł na koncert Dżemu.. a teraz? eee |
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2011-01-08, 19:44
|
|
|
| wiecie co? to jest paranoja ludzie chcą się spotkać utrzymywać kontakty a tu żadnego odzewu... kiedyś były spotkania co miesięczne a teraz nawet raz na pół roku nieda się dogadać? ja jestem z siemianowic i szczerze mówiąc to jest zadupie więc ja miejscem spotkania nie mogę rzucić... czego żałuję... |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2011-01-08, 20:04
|
|
|
Kiedy proponowałem spotkać się na WOŚPa, to jakoś małe zainteresowanie było, przez co i organizatorzy imprezy nie chcieli współpracować z sześcioma Trabantami.
Teraz nagle wszyscy piszą "zróbcie coś". Ciągle czekacie na innych, może wykombinujcie coś sami i zaproście Tranaciarzy do swoich miejscowości.
Chcecie zmieniać świat, zacznijcie od siebie
Ps. W Siemianowicach swego czasu były dwa spoty, nawet TV była. Andree dał radę.
Pozdro. |
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2011-01-08, 20:22
|
|
|
| tak ale ta knajpka w której Andree zrobił spot i chyba jedyna która się nadawała już nie istnieje... |
|
|
|
 |
Asia & Andrzej
Gość
|
Wysłany: 2011-01-08, 20:55
|
|
|
| istnieje...i jest po drugiej stronie rynku....a TV byla na dwoch "moich" spotach(dugi w Tychach) |
|
|
|
 |
|
|