Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
WOŚP 2011 na Śląsku
Autor Wiadomość
Voo Doo
Gość
Wysłany: 2011-01-03, 21:52   

Dobra ludziska a o której i gdzie jakaś zbiórka czy cóś bo może i ja też zdążę a musimy sie określić coby Jakim mógł sie zadeklarować jakoś sztabowi WOŚP bo to już w ten weekend jest.

STOJAN
Gość
Wysłany: 2011-01-04, 13:05   

a wyprowadzisz traba czy przyjdziesz na nogach ?:P

Jakim
Gość
Wysłany: 2011-01-04, 15:22   

No i cała afera na nic ... Sztab w Chorzowie niestety nie zechciał z nami współpracować. Więc sprawa się rypła ... Szkoda. Może ktoś gdzieś indziej znajdzie wjazd na imprezę?

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2011-01-04, 15:52   

No Stojan naturalnie że wyprowadzić na spacer trzeba no ale widzę że nie ma gdzie... Nie rozumiem ich chcemy wpaść za nic. Dać im powody do zainteresowania to nie chcą...

STOJAN
Gość
Wysłany: 2011-01-04, 16:55   

No to ja chyba wyprowadze dopiero jak śniegi popuszczą, nie będę sie nadwyrężał zeby przejechać sie trabem. Szkoda bo mogło być fajnie jak kiedyś :/ Ale spotkać sie można w jakiejś knajpce, co wy na to ?? Podajcie godzine i miejsce a my sie zjawimy :D

michel513
Gość
Wysłany: 2011-01-06, 13:07   

ja też wpadne tylko gdzieś sie trzeba spotkać

warcab
Gość
Wysłany: 2011-01-06, 15:51   

ja odpadam, mam pierwsze egzaminy w weekend w sesji już ;(

Haneczka
Gość
Wysłany: 2011-01-06, 23:27   

HELLO!
Jak tam sprawa spotkania? bo ja jestem na TAK :)

ŚWIERZAK
Gość
Wysłany: 2011-01-07, 10:06   

Niedziela juz za pare dni... Spotykamy sie? Wystarczy zeby ktos podal miejsce i godzine a kilka osob napewno przyjedzie, spotkac sie, pogadac...:) Czy nie bedzie niczego?:/

Shadow
Gość
Wysłany: 2011-01-07, 22:26   

O 15:30 w Chorzowie pod ZOO bedzie Dżem

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2011-01-08, 10:21   

Jakby Riedel zmartwychwstał to bym z chęcią poszedł na koncert Dżemu.. a teraz? eee

ewelina wielogórska / str
Gość
Wysłany: 2011-01-08, 19:44   

wiecie co? to jest paranoja ludzie chcą się spotkać utrzymywać kontakty a tu żadnego odzewu... kiedyś były spotkania co miesięczne a teraz nawet raz na pół roku nieda się dogadać? ja jestem z siemianowic i szczerze mówiąc to jest zadupie więc ja miejscem spotkania nie mogę rzucić... czego żałuję...

Jakim
Gość
Wysłany: 2011-01-08, 20:04   

Kiedy proponowałem spotkać się na WOŚPa, to jakoś małe zainteresowanie było, przez co i organizatorzy imprezy nie chcieli współpracować z sześcioma Trabantami.
Teraz nagle wszyscy piszą "zróbcie coś". Ciągle czekacie na innych, może wykombinujcie coś sami i zaproście Tranaciarzy do swoich miejscowości.
Chcecie zmieniać świat, zacznijcie od siebie :-)
Ps. W Siemianowicach swego czasu były dwa spoty, nawet TV była. Andree dał radę.
Pozdro.

ewelina wielogórska / str
Gość
Wysłany: 2011-01-08, 20:22   

tak ale ta knajpka w której Andree zrobił spot i chyba jedyna która się nadawała już nie istnieje...

Asia & Andrzej
Gość
Wysłany: 2011-01-08, 20:55   

istnieje...i jest po drugiej stronie rynku....a TV byla na dwoch "moich" spotach(dugi w Tychach)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi