|
Chciałem się przywitac |
| Autor |
Wiadomość |
Pietrek "ELV15&a
Gość
|
Wysłany: 2010-10-04, 19:19
|
|
|
Cześć witam! Jestem Elvis. 18 wiosen w tym roku ukończyłem.
PozDDRawiam z granicy Wielkopolski z Lubuskim! Mieszkam z tej wielkopolskiej strony jakieś 80 km od Poznania w pięknej wiosce Jabłonka Stara. Większe miasta obok mnie - Międzyrzecz, Zbąszyń, Nowy Tomyśl.
Lubie R'n'R i stare... yyy tzn. zabytkowe i kultowe auta i motocykle z nastawieniem na motoryzacje z za Żelaznej Kurtyny.
Zawsze chciałem mieć takie auto. Myślałem o PF 125p, ale spontaniczny wybór padł na Trabiego. Okazało się że to bardzo dobry wybór był, choć mam go dopiero miesiąc. To moje pierwsze auto.
Zalogowałem się wcześniej, stworzyłem już dwa wątki, a teraz postanowiłem się przywitać. Wiem, troszkę to nieładnie ale tak jakoś wyszło.
Podoba mi się atmosfera na forum, którą tworzycie. Cieszę się że tu wpadłem.
Jak to mówił S. Zasada: Szerokiej drogi! |
|
|
|
 |
XXL24H
Gość
|
Wysłany: 2010-10-05, 00:31
|
|
|
| No to ja też bym się przywitać musiał po roku pisania bzdur na forum hehehe. Mieszkam w Gnieźnie ale z tond nie pochodzę a przygoda z trampkiem zaczęła się tak na poważnie tuż po moim ślubie (musiałem znaleźć sobie kochankę;) czyli w czerwcu ubiegłego roku. A teraz niestety autko przechodzi poważny remont i modernizacje(staje się samochodem rodzinnym). Po raz drugi i ciągnie więcej kasy niż prawdziwa kochanka. POZDRO dla całej (często bardzo pomocnej) ekipy forum która jeszcze znosi (Bug jeden wie jak) moje mądrości. |
|
|
|
 |
Dymatorek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-11, 21:54
|
|
|
też was Kocham mordeczki mojeeee :* a tak na poważnie. ELV15 pragnę zaznaczyć że z czasem się rozczarujesz ;] Takich świeżaczków jak my szybko tutaj tresują na porządnych obywateli ;)
nie zależy od wieku a od treści umieszczanych na forum.Jeśli tak jak ty nie będzie pisał bajek w każdym poście ruszy się na zlot a nie po herbatę do kuchni sprzed monitora to może dołączy do NAS albo nie
btw wszędzie gdzie poszedłeś witali cie z otwartymi rękoma a ty się uparłeś na trabanta i tu cię nie chcą czy jak?
AdminQ |
|
|
|
 |
Józef Waliszewski / Jaś
Gość
|
Wysłany: 2010-10-13, 18:10
|
|
|
Witam towarzystwo :)
Jaś z kalisza moja przygoda zaczeła sie wczoraj kiedy to zakupiłem pierwszego 601 s z 76 roku :)
Pozdrawiam wszystkich :) |
|
|
|
 |
Kosiek
Gość
|
Wysłany: 2010-10-13, 22:02
|
|
|
| Witam, ze szczególnym sentymentem do tego rocznika;) |
|
|
|
 |
Kasieq
Gość
|
Wysłany: 2010-11-05, 12:11
|
|
|
| Dzien dobryyyy, jestem tu nowy, niedawno zostalem obdarowany Trabantem. Chcialbym sie dowiedziec jak wyglada zycie w spolecznosci trabanciarskiej? Czy trabant to auto bardzo sie psujace i wymagajace? Nie ukrywam, iz nie chcialbym go przetestowac w zetknieciu z jakas ciezarowka;p pozdrawiam Wszystkich sympatyko-uzytkownikow! |
|
|
|
 |
Andrzej Kucharski
Gość
|
Wysłany: 2010-11-15, 13:25
|
|
|
| Witam serdecznie wszystkich, jestem z Częstochowy i posiadam polo sedan 1991 od kwietnia tego roku. Wcześniej w swoim życiu ujeżdżałem 601 z 1970, ale niestety dotrwała tylko do 1995 :( i 601 de luxe 1990 ale krótko!! Uczucie powróciło,trabbi znów w rodzinie, zaraziłem teraz syna, z którym byłem na silesii 2!!! Mam nadzieję, że jeszcze nie jeden zlot odwiedzimy, pozDDRawiam serdecznie |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2010-11-15, 18:07
|
|
|
| Dbajcie o niego, nazwisko zobowiązuje :) |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2010-11-16, 23:31
|
|
|
kucharskich w trabantach jest całkiem sporo....
adminQ |
|
|
|
 |
Tomasz Piotrowski
Gość
|
Wysłany: 2010-11-19, 18:18
|
|
|
| witam wszystkich milosnikow samochodu Trabant. Jestem nowym urzytkownikiem forum, jerzdze trabantem z silnikiem 1.1, potrzebuje do tego autka czesci przedniego zawieszenia a dokladnie tuleje wachaczy, czy moze ktos mnie poinformowac gdzie takie czesci mozna kupic? z gory dziekuje i do uslyszenia pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
|
|
|
 |
Qba
Gość
|
Wysłany: 2010-11-19, 22:09
|
|
|
| Kurde, przecież mimo, że forum jest strasznie archaiczne, to przeglądarka podkreśla błędy. |
|
|
|
 |
Kamil Omelańczuk
Gość
|
Wysłany: 2010-11-20, 14:19
|
|
|
Cześć wszystkim! Jestem Kamil z Warszawy (Kabaty). Pocinam żółtym polo '91 Universal od 2006 roku - prezent od mojego ojca (za całe 250zł |
|
|
|
 |
Łukanyo
Gość
|
Wysłany: 2010-12-09, 21:40
|
|
|
| Witam, od 28 listopada br jestem posiadaczem "trampka" 601S, zielony groszek :) |
|
|
|
 |
PiotrH
Gość
|
Wysłany: 2010-12-17, 10:51
|
|
|
Witam!
Kilka dni temu popełniłem zakup Trabanta 1.1. z 1991 roku. Stał taki biedny na parkingu, powstał problem z cennym miejscem, które zajmował i trzeba go było wywieżć. Jako że nie można go odpalić, to kierunek wydawał się jeden ....... wieć go odkupiłem z nadzieją uratowania. Gorzej, że dalej na tym samym miejscu stoi bo go śnieg zasypał :(
Zakup trochę przypadkowy, ale mam nadzieję odświeży pamięc o wcześniejszych przygodach 601, których kilka przewinęło się przez moje ręce dawno temu.
Pozdrawiam wszystkich poztywnie zakręconych
Piotr |
|
|
|
 |
|
|