Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Fałszywe ogłoszenia na giełdzie
Autor Wiadomość
magik
Gość
Wysłany: 2010-10-29, 12:46   

Jeśli dalej będą się pokazywać fałszywe ogłoszenia na giełdzie z moimi danymi sprawę zgłaszam Policję i to w trybie natychmiastowym. Sprawa dotyczy ogłoszeń pt"wydam/oddam"-dział inne z dnia 27.10 oraz "trabant601s"dział sprzedam auto z dnia 27 października.
Dziękuję za chwile uwagi

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 13:06   

Haha :) Prawdę mówiąc sam kiedyś chciałem zrobić Ci takiego psikusa :D Bo tak się naśmiewasz z niedokończonych projektów na sprzedaż.
A ile za Trabanta z ocynkowanym przodem? http://emoty.blox.pl/resource/lol.gif
">

machoony
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 13:19   

a kto umieszcza ogloszenia ze johnek to zlodziej?

magik
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 14:13   

Różnica jest taka że ja nie podaje nieprawdziwych informacji. W pełni odpowiadam za swoje słowa. Dośc mam kłótni, co do jonka nie ma litości sory,

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 15:54   

Chłopaki to dajcie sobie po razie... Albo po dwa razy. I będzie spokój co ?

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 19:03   

Dobrzyn, a po co się bić? żeby jeszcze bardziej mieć przej....ane ? myślę, że 99% osób które by dostały słusznie po twarzy poszła by na Policje, a tak to bez brudzenia rąk można :D

Bartek Dobrzyński
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 19:12   

Przepychanki, brużdżenie... I po co? Co ludzie pomyślą:P A tak, po cichu, po domowemu

magik
Gość
Wysłany: 2010-10-30, 19:57   

Za krótko boli więc nie opłaca się bartek. Zrobiłem jak pisze kumpelek i dlatego z satysfakcją używam sobie epitetów i to do woli. Co miałem udowodnić, udowodniłem.
Nie będę tolerował złodziejów na forum myślę że co jakiś czas będe przypominał swoje zdanie. Pogadajmy o trabantach już mnie męczy ten temat

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 15:38   

To może weźcie wytłumaczcie w jednym miejscu co naprawdę Johnek zrobił komu nie dał komu ukradł itp. Bo z tego co widzę od dłuższego czasu trwa nagonka a szczegółów okoliczności chyba tak naprawdę nikt nie zna. Tym bardziej że o ile dobrze pamietam to Johnek w Gnieźnie ze 3 lata temu we wrześniu dał nam półosie jak byliśmy w potrzebie i nie kasował za to absolutnie nic. Machoony powinien to potwierdzić bo on będzie lepiej pamiętał. Nie mniej interesuje mnie prawda odnośnie tych zarzutów i jeżeli ktoś nie ma nic do ukrycia to opiszcie jak to było albo podrzucie linki do prowadzonych dyskusji tak żeby każdy mógł ocenić czy naprawdę zasługuje na miano słowa złodziej itp. itd.

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 18:04   

Voo Doo - już raz opisywaliśmy to na forum po czym ktoś to usunął.

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 20:19   

skoro była sprawa i kara to natrętne dalsze szkalowanie imienia w tak bliskim środowisku sprawcy, może się odbić kolejną sprawą skierowaną w drugą stronę. Nie znam się na prawie ale z pewnością dobry adwokat byłby w stanie udowodnić że szkalowanie osoby jest niewspółmierne do czynu jakiego się dopuścił.
Hamujcie zapędy. A cały temat łącznie z dowcipem na giełdzie powinien zniknąć.
Niesmaczne kłótnie.

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-11-01, 22:56   

VooDoo masz racje... tak było na zlocie. Potrzebowaliście i ja staram się jak mam możliwość pomagać!! Dużo ludzi o tym wie... Ja wam dałem przeguby Julek jak pamietam zakładał wam skrzynie i te przeguby.
Sprawa Magika i moja już dawno została zakończona przez "Policję" i dziwi mnie, że dalej to robi. Kumpelek sam zaproponował rozwiązanie, któremu sam zaprzecza ale od akcji z Magikiem zapisuje sobie treści rozmów-kumpelek wie.
Kuzyn i tu masz rację przed usunięciem wielu obraźliwych zdań pewnych osób w moją stronę zdążyłem zrobić "PRINT SCREEN" na ich nieszczęście ale postanowiłem trochę przeczekać. Bo skoro mam już załatwiać to tak jak oni próbowali to wolę mieć konkrety.
Do Magika-skoro ktoś zrobił ogłoszenie na Ciebie to może nie tylko ze mną źle żyjesz. Wiesz jak widać za głupi byłem i nie wpadłem sam na to a szkoda bo jak widać ty potrafisz robić wpisy na giełdzie-ja się nie zniżam do tego poziomu. Tyle powiem na temat tej sprawy. Jeśli niestety będzie dalej się rozwijać przedstawię sytuację jak rozwija się z mojej strony!! pozDDRawiam tych, którzy wiedzą o czym mówię.

magik
Gość
Wysłany: 2010-11-02, 07:55   

Komenda policji ul.Janowskiego Warszawa. Jak ktoś ma możliwość niech sobie czyta akta

------

Dajcie już spokój bo się wymiotować chce.
Kolejny temat do skasowania w trybie nagłym (po wątku "częstochowskim").

G_mode

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi