|
tomiał być żart |
| Autor |
Wiadomość |
szkielu
Gość
|
|
|
|
 |
Paweł-Yogi
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 00:37
|
|
|
| Za takie żarty to ja dziękuję gdyby to padło na mojego Trabika banda kretynów nic dodać nic ująć |
|
|
|
 |
Mały601
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 07:47
|
|
|
| Wieśniakom się nudzi bo myślą że jak to auto jest warte 300 zł to mogą sobie je do jeziora wepchnąć. ZWIERZAKI |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 09:24
|
|
|
| Bardzo jestem zdziwiony że policja ruszyła dupę.Mnie jak rozwalili trabanta to policjanci mi powiedzieli ŻE KTOŚ MI ZROBIŁ ŻART,ŻE PIERDOLĄ TRABANTY BO MAJĄ WAŻNIEJSZE SPRAWY NA GŁOWIE TZN.ZABÓJSTWA. |
|
|
|
 |
Bogdan 611
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 09:27
|
|
|
| Przepraszam za wulgaryzm ale cytowałem wypowiedz pana władzy i bez niego straciła by ona sens. |
|
|
|
 |
Mały601
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 09:45
|
|
|
| Bogan611, wypowiedź policjanta pozostawiam bez komentarza ... Jakby mu ktoś mondeo rozdupczył to by odrazu po sondach ganiał ... |
|
|
|
 |
Kumpelek
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 10:57
|
|
|
| To jest Polska... to jest chory kraj i chorzy ludzie. |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2010-08-15, 20:10
|
|
|
| to jest polska tu się pije... powiedzcie mi czy to 1 raz zrobili taki żart?? ja co chwile słyszę o takich akcjach;| czy to podpalenie dla żartu:|(znajomemu malucha podpalili dla żartu-myśleli, że zdąży zgasić). Debilizm |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2010-09-22, 01:27
|
|
|
| dla zartu powinno sie takim ludziom robic dokladnie to samo, a takim pajacom policjantom dla zartu pisac wesole listy z pozdrowieniami do komendanta. najlepiej kazdego po kolei jak leci zaczynajac od komendanta komisariatu, na komendancie glownym policji konczac. |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2010-09-22, 07:19
|
|
|
| taa, ja też stałem się ofiarą "żartu". Sprawcy zostali odnalezieni, niestety nie spotkały ich żadne konsekwencje. Od półtorej roku przyszło jedno zawiadomienie z policji że wobec jednego z nich sprawa została skierowana do sądu dla nieletnich, dalej cisza. Technik na miejscu zdarzenia nawet nie chciał pobrać odcisków palców (bo to przecież zbędny problem). |
|
|
|
 |
Komoon
Gość
|
Wysłany: 2010-09-22, 13:15
|
|
|
| dziwna sprawa, mi zbili lusterko w żuku,pewnej nocy gdzie kilka innych wozów ucierpiało, parę osób to zgłosiło (ja nie) no i od policji się otrząsnąć nie można było :) Żuk jechał na złom to olałem sprawę, ale byłem zaskoczony sprawnością działania. |
|
|
|
 |
JOHNEK
Gość
|
Wysłany: 2010-09-22, 14:49
|
|
|
| kedzior jak mozna wiedziec co ci zrobili??!! chodzi o tego zielonego traba?? |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-09-22, 16:12
|
|
|
| Wywalili mu go na dach. Połamała się oryginalna osłona przeciwsłoneczna i się obtłukł cały. Z tego co pamiętam z opisu. |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2010-09-22, 21:26
|
|
|
Nie ma się co dziwić, przecież w naszych kręgach też są ludzie, którzy pod osłoną i po pijaku przestawiają auto i wyrządzają szkody.
Gdzie ? W bieszczadach...
Straty? Były...
Nie szukajcie dalego...
i
Nie obwiniajcie Polski...
Zacznijmy od Nas Samych ! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość