Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
tomiał być żart
Autor Wiadomość
szkielu
Gość
Wysłany: 2010-08-14, 22:25   

niezły żart ;(

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 00:37   

Za takie żarty to ja dziękuję gdyby to padło na mojego Trabika banda kretynów nic dodać nic ująć

Mały601
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 07:47   

Wieśniakom się nudzi bo myślą że jak to auto jest warte 300 zł to mogą sobie je do jeziora wepchnąć. ZWIERZAKI

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 09:24   

Bardzo jestem zdziwiony że policja ruszyła dupę.Mnie jak rozwalili trabanta to policjanci mi powiedzieli ŻE KTOŚ MI ZROBIŁ ŻART,ŻE PIERDOLĄ TRABANTY BO MAJĄ WAŻNIEJSZE SPRAWY NA GŁOWIE TZN.ZABÓJSTWA.

Bogdan 611
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 09:27   

Przepraszam za wulgaryzm ale cytowałem wypowiedz pana władzy i bez niego straciła by ona sens.

Mały601
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 09:45   

Bogan611, wypowiedź policjanta pozostawiam bez komentarza ... Jakby mu ktoś mondeo rozdupczył to by odrazu po sondach ganiał ...

Kumpelek
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 10:57   

To jest Polska... to jest chory kraj i chorzy ludzie.

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-08-15, 20:10   

to jest polska tu się pije... powiedzcie mi czy to 1 raz zrobili taki żart?? ja co chwile słyszę o takich akcjach;| czy to podpalenie dla żartu:|(znajomemu malucha podpalili dla żartu-myśleli, że zdąży zgasić). Debilizm

robak
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 01:27   

dla zartu powinno sie takim ludziom robic dokladnie to samo, a takim pajacom policjantom dla zartu pisac wesole listy z pozdrowieniami do komendanta. najlepiej kazdego po kolei jak leci zaczynajac od komendanta komisariatu, na komendancie glownym policji konczac.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 07:19   

taa, ja też stałem się ofiarą "żartu". Sprawcy zostali odnalezieni, niestety nie spotkały ich żadne konsekwencje. Od półtorej roku przyszło jedno zawiadomienie z policji że wobec jednego z nich sprawa została skierowana do sądu dla nieletnich, dalej cisza. Technik na miejscu zdarzenia nawet nie chciał pobrać odcisków palców (bo to przecież zbędny problem).

Komoon
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 13:15   

dziwna sprawa, mi zbili lusterko w żuku,pewnej nocy gdzie kilka innych wozów ucierpiało, parę osób to zgłosiło (ja nie) no i od policji się otrząsnąć nie można było :) Żuk jechał na złom to olałem sprawę, ale byłem zaskoczony sprawnością działania.

JOHNEK
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 14:49   

kedzior jak mozna wiedziec co ci zrobili??!! chodzi o tego zielonego traba??

kuzyn353
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 16:12   

Wywalili mu go na dach. Połamała się oryginalna osłona przeciwsłoneczna i się obtłukł cały. Z tego co pamiętam z opisu.

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 21:26   

Nie ma się co dziwić, przecież w naszych kręgach też są ludzie, którzy pod osłoną i po pijaku przestawiają auto i wyrządzają szkody.

Gdzie ? W bieszczadach...
Straty? Były...

Nie szukajcie dalego...
i
Nie obwiniajcie Polski...

Zacznijmy od Nas Samych !

Qbs
Gość
Wysłany: 2010-09-22, 23:22   

Gdzie jeszcze? W Krakowie
Straty? Były...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi