|
TrabiEXPO 24-26 IX 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
J.J.
Gość
|
Wysłany: 2010-08-06, 10:47
|
|
|
Zakładam bo wy sie opierdalacie, a Kornel pytał o szczegóły :)
Termin: 24-26 września 2010 (ostatni weekend miesiąca)
Miejsce: GDÓW - pow. wielicki, 30 km na płd.-wsch. od centrum Krakowa.
Noclegi w murowanych domkach (po 3-4 wersalki) z łazienkami, pole kempingowe do ustawienia QEK`ów.
Miejsce na ognisko (z rusztem do grillowania). Sala barowa - będzie lane piwo! |
|
|
|
 |
DzorDz601
Gość
|
Wysłany: 2010-08-06, 12:13
|
|
|
| nawet jeszcze nie było spota zeby dokładnie obgadac sprawy kto co robi :) |
|
|
|
 |
kuzyn353
Gość
|
Wysłany: 2010-08-06, 12:54
|
|
|
| No to na co czekacie?! JJ dobrze to ujął :p |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2010-08-06, 13:24
|
|
|
Thx J.J., cóż, kierownictwo zlotu jest na urlopie, a ja pomagam jak mogę :)
Wiem, wiem w temacie Sezon2010 nie napisałem wystarczająco dużymi literami ;)))
DzorDz601 - nie zachowujesz się pi-arowsko ;)
Najważniejsze kwestie są dograne i zaklepane, na szczegóły jest jeszcze czas.
Zainteresowanych pomocą przy organizacji kieruję do krakowskiego tematu.
Zapraszamy do KR-Gdowa ! |
|
|
|
 |
Kamil Pawłowski (harnaś)
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 11:41
|
|
|
| Cześć. mam pytanie odnośnie rezerwacji (wynajmu) domku. Jak można zamówić ? Poprzez kontakt z organizatorami czy w ośrodku ? i jaka jest cena takiego domku? . Czy jest zależna od ilości osób ? pozdrawiam |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 12:02
|
|
|
Witam!
mnie też interesują rezerwacje. Ekipa Wlkp może będzie mieć wsparcie, ale nie będę zdradzał szczegółów. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2010-08-10, 14:03
|
|
|
Za parę dni pojawi się pewnie oficjalna informacja, podobnie jak w Borowianach będzie stała opłata zlotowa w wysokości 70 zł (10zł rabat za okazaniem karty CARTOONTRABANT KLUB) obejmująca wszelkie koszty noclegowe, organizacyjne, posiłek w sobotę popołudniu.
Viola i RAV będą za parę dni ustalać ile łóżek jest w ilu domkach i później będzie możliwa rezerwacja konkretnych miejsc.
Niebawem ruszy też serwis WWW Trabi-EXPO 2010.
Serdecznie zapraszam w imieniu całej ekipy organizacyjnej :) |
|
|
|
 |
Shadow
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 09:05
|
|
|
| pisze Bross - czyli zloty w celu zarobkowym.... spoko. nic nie mówie... |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 12:28
|
|
|
| Brossu ja również napisze w skrócie. Może najpierw spróbuj ogarnąć co masz w zamian i ile dostajesz za dane 70 zł, zorganizuj, pozałatwiał, pojeździj, skoordynuj z ludźmi, spróbuj pozałatwiać sponsorów itp. przelicz jeszcze raz ile masz w zamian i zastanów się zanim napiszesz że zloty robi ktoś w celach zarobkowych. A jeżeli dalej twierdzisz że zloty są robione w celach zarobkowych to zapraszam do organizacji SilesiiCZY. Masz pełne pole do popisu. |
|
|
|
 |
Kalisz / eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 12:46
|
|
|
| Brossu ja również napisze w skrócie. Nawet jeśli po zlocie zostaje jakiś grosz to w 100% idzie na wylaszczenie kolejnego zlotu. ...a organizatorzy i tak finansowo zawsze są w plecy. |
|
|
|
 |
Galant - YuLaS
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 13:13
|
|
|
Witam!
Przykład koszt pyrkomanii - 90 zł nocleg, 15 zlotowej - za nocleg płacimy właścicielowi obiektu, w tym masz naprawdę (jak na zlot) komfortowe warunki- lodówka, prysznic w każdym domku itd. Z 15 zł musimy opłacić Tor (tak!!! płacimy za niego) naklejki, identyfikatory. Inne koszty ponosimy sami lub jak się uda sponsorzy. Nie wiem gdzie jest tu zarobek. Ale i tak pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Lokata
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 13:27
|
|
|
Ale żeby zobaczyć jaka praca i jakie pieniądze idą na zorganizowanie zlotu, trzeba jeździć na więcej niż dwa w roku :).
Wracając do tematu, to na TrabiEXPO obowiązkowo przybędziemy. Już się nie możemy doczekać :)
Pozdrawiamy Jakim&Lokata |
|
|
|
 |
Shadow
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 14:00
|
|
|
Pisze Bross-u ok pominiemy temat kasy
Dlaczego tak kultowy zlot który Zawsze odbywał się w Krakowie będzie w okolicach Krakowa ,a nie w Krakowie ? dlaczego nie w październiku tylko koniec września ? co z tradycją ?
wiem ,że są problemy zmienił się właściciel obiektu itd... ale moje zdanie TrabiExpo powinno odbywać się jak zawsze w KRAKOWIE i w PAŹDZIERNIKU ,a nie inaczej.
Lokata na 2zlotach to my się widzimy bo na inne w głąb polski nie śmigasz.
Ludzie ze śląska zazwyczaj jadą na Czechy. (a na trabancie świat się nie kończy) |
|
|
|
 |
ewelina wielogórska / str
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 14:18
|
|
|
| Brossu skończ szukać problemów i czepiać się ludzi którzy wypruwają sobie flaki żeby wogóle zloty się odbywały!!!! jak taki przemądrzały jesteś to sam zorganizuj coś w połowie takiego jak silesia lub kraków czy pyrkomania... zamiast skupić się na plusach takich jak wspaniali ludzie z którymi można spotkać się w niektórych przypadkach tylko na zlotach, super zabawa, zawsze jakieś pamiątki, nagrody za udział w konkursach, ciepły posiłek to ty czepiasz się terminu i miejsca. IDŹ SIĘ LECZYĆ NA PESYMIZM ŻYCIOWY!!! |
|
|
|
 |
Andrzej Z
Gość
|
Wysłany: 2010-08-11, 14:33
|
|
|
na jakim zlocie w głębi Polski widział ktoś Brossa w tym roku ,a nawet w ubiegłym,a może jeszcze był trabantem i nie na holu???się ubawiłem )) |
|
|
|
 |
|
|